Pēc 40 gadiem vīrieši kļūst aizkaitināmi, kāds ir rakstura izmaiņu iemesls

Tas arī noved pie testosterona līmeņa pazemināšanās. Galvenās grūtības šeit ir tādas, ka cilvēks sāk pārdzīvot vēl vairāk, jo ne visi saprot, kā tikt galā ar andropauzi. Tā rezultātā hormonālā neveiksme tikai pasliktinās. Un stress nekad nepazūd.

Iespējamo problēmu loks ir plašs. Tas ne tikai izraisa ģimenes strīdus un pārpratumus, bet arī rada problēmas gultā. Nevainojiet par to savu dzīvesbiedru. Sievas uzdevums ir palīdzēt vīram visu noskaidrot un sazināties ar speciālistu, kurš nozīmēs atbilstošu ārstēšanu.

Ja pamanāt, ka jūsu mīļotais ir kļuvis ļoti aizkaitināms, par to ir vērts runāt. Ne visi vīrieši zina par vīriešu aizkaitinātības sindromu, andropauzi un sekām, ko šīs problēmas rada. Dažkārt nepietiek ar vienu urologa konsultāciju. Grūtības rodas psiholoģiskā līmenī. Tad psihoterapeitam vajadzētu pievērsties šim jautājumam.

Vīriešu aizkaitinātības sindroms parādās ne tikai noteiktā vecumā. Tā ir regulāra parādība, kas pēc biežuma ir līdzīga PMS. Fakts ir tāds, ka mēneša laikā, testosterona līmenis vīrieša ķermenī tiek pakļauts virknei pārvērtību. Pirmajās 2 cikla nedēļās tas palielinās un pēc tam samazinās.

Lasi arī: Kādā tērpā sagaidīt Zaķa gadu pēc jūsu zvaigžņu zīmes

Tas ir tieši tas brīdis, kad mīļotais cilvēks bez domāšanas var pateikt pārāk daudz, un rezultātā jūs sastrīdēsieties. Bet tas nenozīmē, ka absolūti vienmēr un visos vīriešos sindroms izpaužas katru mēnesi. Atkal, tas viss ir atkarīgs no cilvēka dzīvesveida un Vese***as.

Tagad jūs zināt, kāpēc jūsu vīrs varētu uzvesties šādi. Nedusmojies uz viņu, bet centies viņam palīdzēt un virzīt pareizajā virzienā. Šo problēmu var atrisināt tikai kopā. Šķiršanās šajā gadījumā ne vienmēr būs izeja.

Ja esat saskāries ar līdzīgām problēmām, dalieties pieredzē komentāros. Tas noderēs citiem mūsu lasītājiem!

Leave a Comment