Pēc dzemdībām sievietes vēders sāka augt! Kad to pārgrieza, ārsti metās pēc kameras!

1-37

Jūlija Selina, 34 gadus vecā talantīgā sieviete no Sanktpēterburgas, kura ir pieredzējusi mamma, ar nepacietību gaidīja, kad piedzims viņas otrais mazulis. Ritēja jau devītais mēnesis un mazais Dima dega nepacietībā parādīt sevi pasaulei.

Sieviete dzemdībās veiksmīgi tika galā pati, taču ārsti, ieraugot bērniņa stāvokli, nolēma veikt ķeizargriezienu. Jūlija pat nenojauta, ka tieši šis ārstu lēmums pēc mēneša izmainīs viņas dzīvi!

Dima nebeidza priecēt savus vecākus – mazulis piedzima vesels un žirgts, taču Jūlijas Vese***as stāvoklis pasliktinājās. Vēders kļuva lielāks nekā tas bija devītajā mēnesī.

 

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes paši tumšākie noslēpumi

 

Katra kustība izraisīja milzīgas sāpes un viņa domāja, ka pie vainas noteikti ir operācija. Viņa vairs pat nevarēja apsēsties. Sāpes bija tik stipras, ka gribējās bļaut. Nopietnā Vese***as pasliktināšanās ārstu acīs bija “norakstāma” uz neseno operāciju, hematomu vai citām “sieviešu līnijas” problēmām, taču jaunajai divu bērnu māmiņai tas viss nelikās tik smieklīgi, ziņo Krievijas portāls M24.ru!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas ar šo sievieti notika tālāk

Leave a Comment