Pēc šī video noskatīšanās mamma nekavējoties atlaida auklīti – tu būsi šokā!

Hovela stāsta, ka redzējusi, kā bērna auklīte nolikusi trīcošu, nosalušu bērnu uz aukstas zemes un gaidījusi, kamēr viņam uzlīs spēcīga ūdens strūkla. Un to viņa esot atkārtojusi vairākas reizes. No bailēm par bērna drošību Hovela zvanījusi Pol***jai. Kamēr gaidījusi ierodamies policiju, viņa arī uzņēma šo šausminošo video.

https://www.youtube.com/watch?v=hG4MA6XFLWc

Komentāru sadaļā Hovela arī piebildusi, ka auklīte likusi bērnam ar plikām kājām staigāt pa ļoti sakarsušu zemi, likusi bērnu šūpolēs un šupojusi tika augstu, ka bērns bijis parbijies, kā arī likusi viņam sēdēt uz zemes, no kuras nākušas ūdens strūklas, vairākas reizes bērnam sāpīgi tās iešļācot sejā.

Hovela cerēja, ka ar video ievietošanu Facebook viņa spēs identificēt auklīti un atrast bērniņa mammu, un dažu stundu laikā tas arī notika.

“Es vienkārši histēriski sāku raudāt,” saka bērna māte Britānija Diksone. “Es trīcēju.”

Pēc video ieraudzīšanas Diksone nekavējoties aizbrauca pakaļ savam bērnam un atlaida auklīti. Pēc tam, kad māte bija nogādājusi savu bērnu pie ārstiem, viņai pateica, ka, lai arī izskatās, ka ar bērnu viss ir kārtībā, viņš varētu būt piedzīvojis “sauso slīkšanu.”

Šobrīd auklīte vēl nav arestēta, tomēr lieta ir iesniegta policijā un drīzumā tiks izskatīta.

Avots: womansday.com

Leave a Comment