Pica Lulū rullē ar jauniem auto

Pica LuLū ir lielākais picu rullētājs kopš 1994. gada un nākamgad svinēs 25 gadu jubileju. Pirmsākumos, kad Pica Lulū kā pirmie Latvijā piedāvā iespēju iegādāties picu līdzi ņemšanai vai ar piegādi, to nodrošina arī paši uzņēmuma īpašnieki Elmārs Tannis, Pēteris Ruģelis un Kaspars Sūniņš, traucoties bobsleja kamanās. 24 gadus vēlāk, kad gada laikā Latvijas iedzīvotāji un viesi notiesā vairāk nekā miljons Pica Lulū picu šķēļu, uzņēmums SIA Later LTD paplašina autoparku un iegādājies jaunas, jaudīgas automašīnas, lai apmierinātu lielo pieprasījumu un nodrošinātu piegādi 49 un 69 minūšu laikā.

Miljons sešsimt tūkstoši – tik kilometru pērn nobraukti piegādājot picu! Tāpēc šobrīd picu piegādi 24h diennaktī nodrošina 33 auto, no kuriem sešas ir jaunās Hyndai i20, bet desmit VW Polo noformēti par godu Latvijas simtgadei. Dāvana Latvijai, 65 šo auto vadītājiem un ikvienam Pica Lulū klientam.

Oriģinālo un pelēkajā masā labi pamanāmo Pica Lulū automašīnu dizainu radījis Unicorn Design, kas ātri un kvalitatīvi veic arī ražošanas un aplīmēšanas darbus.

Šobrīd Pica Lulū picu var baudīt 14 picērijās Rīgā, Jelgavā un Ādažos. Šogad plānota vēl divu picēriju atvēršana. Uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi un 330 darbiniekiem nodrošina picu piegādi visu diennakti. Ja pica nesasniegs klientu solītajā 49 vai 69 minūšu laikā, pasūtītājs to saņems bez maksas. Augstvērtīgi produkti, gardas picas, jaudīgi auto un laimīgi klienti – tas ir Pilnīgs Lulū!

Leave a Comment