Pie šīm 2 zodiaka zīmēm sapņos drīz atnāks aizsaulē devušies radinieki – ko tas nozīmēs?

Kāpēc mirušie sapņos atnāks pie divām zodiaka zīmēm? Vai šādiem sapņiem būs kāda konkrēta nozīme? Ko īsti mirušie vēlēsies pateikt zodiaka apļa pārstāvjiem?

Dvīņi

Gaisa stihijas zodiaka pārstāvji ir zinātkāri un atvērti. Valdošā planēta ir Merkurs. 2020. gadā ir bijuši trīs retrogrādi periodi. Vienā no tiem Dvīņi iekrita Merkura cilpās retrogrādā un pārmaiņus iziet savas apvērses pakāpes uz tiešo un retrogrādo kustību, kas ilgs līdz 2025. gada beigām.

Dvīņi sāks apstrādāt vienkārši neticamu , milzīgs informācijas apjoms. Tātad, labi attīstīts intelekts pavērs jaunu, nestandarta domāšanu. Jupiters un Neptūns, planētas, kas ir atbildīgas par filozofiju, skatījumu, reliģiozitāti, padarīs zināšanu horizontu gandrīz neierobežotu.

Lasi vēl: Parādījušās jaunas ziņas par Latvijā tik populāro dziedātāju Intaru Busuli

Aktīvie informācijas patērētāji sapņos periodiski, ar noteiktu intervālu, sapnī redzēs mirušos, kuri savas dzīves laikā pret viņiem bija zināmā mērā vienaldzīgi cilvēki.

Dvīņi uztvers informācijas būtību, ko viņi saņem no mirušajiem… Sūtņi no citas pasaules ar zīmēm vai ieteikumu pastāstīs, kā atrisināt šo vai citu problēmu, kas traucē sapņotājam. Galvenais nepazaudēt no redzesloka sapņu saturu, kas pagaidām nedos atpūtu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment