Pieci cilvēka ieradumi, kas kliedz, ka viņš nav ieguldījis savā intelektā

Manieru trūkums

Cilvēkus, kuri neņem vērā viņu manieres, var uztvert arī kā neizglītotus un zemnieciskus. Tas var ietvert tādus ieradumus kā skaļa čāpstināšana pie galda, runāšana ar pilnu muti, nespēja lietot galda piederumus vai nepiemērota mobilā tālruņa lietošana socializēšanās vai ēšanas laikā. Manieres ir svarīgas jebkurā sociālajā vidē, un to neesamība var radīt nepatīkamu iespaidu.

Vienkārši nenorādiet uz citām valstīm, apgalvojot, ka manieres pašas par sevi nav nekas vairāk kā sociāla konstrukcija. Japāņi, piemēram, nemaz nekautrējas atraugāties pie galda vai ēst vietējās nūdeles, skaļi čāpstinot.

Jā, tradīcijas dažādās kultūrās patiešām var atšķirties viena no otras. Bet tagad mēs runājam par uzvedības noteikumiem konkrētā reģionā, tāpēc jautājuma tēmas pārcelšana uz citu kultūru būtu vienkārši nevietā.

Personīgās higiēnas neievērošana

Personīgās higiēnas un izskata jautājuma neievērošana var nodot arī cilvēku, kurš nav pieradis par sevi rūpēties. Tas var ietvert nekoptu apģērbu, nekoptus matus, sliktu ķermeņa smaku un ieraduma trūkumu regulāri tīrīt zobus un mazgāt seju.

Slikta higiēna rada ne tikai negatīvu iespaidu, bet arī var liecināt par pašcieņas trūkumu. Tas, protams, ja neskaitām iespējamās veselības problēmas (pūtītes, pūtītes, kairinājumu utt.).

Galu galā labi audzināts cilvēks izmanto personīgās higiēnas priekšmetus nevis tāpēc, ka tas ir moderni vai moderni.

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. augustam: lielas nepatikšanas naudas, darba un komunikācijas jomās

Tā vienkārši ir droša zīme, ka cilvēkam ir izpratne par elementārajām lietām un arī pašdisciplīna. Lai kā gribētos gulēt, lai vai kā, dušā un ūdens procedūras pēc smagas darba dienas ir jāievēro. Un vesels ķermenis un gars būs veselāki.

Šaurs skatījums un intereses trūkums par jaunām lietām

Cilvēki, kuri netiecas uz pašattīstību un redzesloka paplašināšanu, bieži tiek uztverti kā neizglītoti. Tas var izpausties kā intereses trūkums par lasīšanu, kultūras pasākumiem, ceļošanu un jaunām zināšanām.

Šāda persona var nezināt par aktuālajiem notikumiem, zinātnes sasniegumiem vai kultūras tendencēm, kas rada iespaidu par šaurību un izolētību. Turklāt ir vienkārši nepatīkami pavadīt laiku ar šādu cilvēku. Jo vienkārši nav par ko runāt.

Cilvēks, kuram interesē visdažādākās lietas, citu valstu cilvēku dzīve, viņu kultūra, nākotnes jēdziens, pagātne un pat ja interesē māla modelēšanas tehnoloģijas Amerikas pamatiedzīvotāju vidū!

Tas jau pateiks daudz laba par viņu. Daudz vairāk par ierasto blāvo izskatu un vēlmi vienkārši “pakārties” telefonā, līdz izlādēsies tā baterija.

Rezultātā

Ir svarīgi atzīmēt, ka šie ieradumi ne vienmēr liecina par izcelsmi laukos vai izglītības trūkumu. Dažreiz tās var būt dažādu faktoru, piemēram, audzināšanas, vides vai personisko apstākļu, rezultāts.

Tomēr izpratne un darbs pie šiem aspektiem var palīdzēt uzlabot jebkura jaunieša uztveri citu acīs un veicināt viņu personīgo izaugsmi.

Leave a Comment