Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. augustam: lielas nepatikšanas naudas, darba un komunikācijas jomās

Šie nav tie vieglākie laiki. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kāpēc šī nedēļa ir bīstama, kā pārvaramas grūtības un kura planēta būs galvenā notiekošā vaininiece.

Merkurs sāk retrograda ceļu pirmdien, 5. augustā. Tas izprovocēs lielas nepatikšanas naudas, darba un komunikācijas jomās, taču tikai ar vienu nosacījumu – ja būsi neuzmanīgs.

Uzmanīgi un domīgi cilvēki spēs ne tikai noturēties virs ūdens, bet arī tikt uz priekšu, spēlējoties uz citu neuzmanību un steigu. Mēģiniet atbrīvoties no  ieradumiem, kas var sabojāt jūsu dzīvi.

Tagad tie būs neticami bīstami un destruktīvi.

Auns

Aunam nedēļa iesāksies ne no tās labākās puses. Mums jācenšas nodrošināt, lai plāni nesamazinās.

Pastāv iespēja, ka viss izkritīs no rokām, cilvēki bez iemesla apvainosies, tāpēc nevajadzētu teikt viņiem aizskarošas lietas.

Ir svarīgi ievērot maksimālu piesardzību, izvēloties vārdus strīdu un pat no pirmā acu uzmetiena nekaitīgāko konfliktu laikā.

Vērsis

Vērsim biežāk vajadzētu izrādīt neatkarību. Zvaigžņu eksperti atzīmē iespēju jebkurā jautājumā saņemt palīdzību no kolēģiem un tuviniekiem, taču nevar pateikt, kāda tā būs.

Visticamāk, cilvēki vairāk domās par sevi, nevis par to, kā palīdzēt citiem. Tagad katram vairāk jādomā par sevi, nevis par citiem, tāpēc labāk paļauties tikai uz saviem spēkiem.

Dvīņi

Neuzmanība pret detaļām sabojās Dvīņu panākumus visās viņu dzīves jomās. Laika posmā no 5. līdz 11. augustam ir ļoti svarīgi ņemt vērā pilnīgi visu.

Lasi vēl: Kāpēc gurķi kļuva kā spuldzītes – nav ērti tos marinēt? Dīvainā forma neietekmē garšu, bet tas ir svarīgs signāls

Vienīgais, ko noteikti nevajadzētu darīt, ir iedziļināties pagātnē un tiesāt citus cilvēkus par pagātnes kļūdām, it īpaši, ja viņi par tām jau ir samaksājuši.

Runājot par mīlas sfēru, Dvīņu pārliecība par partneri var tikt krasi satricināta.

Vēzis

Daudzi Vēži šonedēļ jutīs, ka karmas un likteņa rats viņiem pamazām aizveras. Tuvojas atmaksas un atmaksas laiks par pagātnes grēkiem un sliktiem darbiem, taču nevajag domāt, ka viss ir ļoti slikti.

Cilvēki, kuriem ir veicies labi, gluži pretēji, sajutīs labestības uzplūdu no citiem cilvēkiem un no Visuma. Šoreiz parādīs, cik pareizi Vēžiem veicās agrāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment