Pieķerti! Kā melo katras Zodiaka zīmes pārstāvji?

Kamēr vien ir bijusi dzīvība, ir bijuši meli. Mēs melojam, lai pasargātu citus, sevi, vai arī vienkārši tādēļ, ka vēlamies melot.

Tā ir cilvēku daba, tomēr ne visi cilvēki melo vienādi – katram ir sava melošanas tehnika un iemesli, ko ir iespējams izskaidrot arī ar Zodiaka zīmju palīdzību.

Uzzini, kā ir izskaidrojami tavi melošanas paradumi!

AUNS

Auniem ne īpaši patīk melot – viņiem tam īsti nav iemesla. Auns vienmēr cenšas rēķināties ar sekām, un viņš skaidri apzinās, ka viņam nav tik daudz nervu, kas ļautu tikt galā ar situāciju, kurā viņš tiktu pieķerts melos. Ja Auns tomēr izvēlas melot, tas nekad nav par pārāk īpašām lietām.

VĒRSIS

Vērši ir ļoti ietiepīgi, viņiem patīk, ja viss notiek pēc viņu prāta. Ja tas nozīmē, ka tādēļ ir jāizdomā baltie meli, lai situācija spēlētu par labu sev, Vērši to darīs.

DVĪŅI

Dvīņi ir nebēdnīgi un viņiem patīk atrasties uzmanības centrā. Viņiem ir spēcīga iztēle, tādēļ Dvīņi “uz vietas” spēj izdomāt melus, kuriem citi arī notic. Tā kā melot viņiem tik ļoti labi padodas, beigu beigās pat pašiem nav svarīgi, vai teiktais ir taisnība vai meli.

VĒZIS

Uzticamais un rūpīgais Vēzis melos tikai tāpēc, lai pasargātu tevi – vai nu no kāda cita, vai no tevis paša jūtām. Vēžiem tas ir veids, kā pārliecināt tevi, ka viss ir kārtībā pat tad, ja tā nemaz nav – tas viss nāk no Vēžu labestības.

LAUVA

Gluži kā Dvīņi, arī Lauvai patīk atrasties uzmanības centrā – viņas stāsti sākas kā patiesība un beidzas ar ļoti izpušķotu patiesību. Jo pārsteigtāki būs “stāstiņu” klausītāji, jo sagrozītāka būs patiesība.

JAUNAVA

Cik vien tas ir iespējams, Jaunava cenšas nemelot. Viņa uzskata, ka meli ir lieki un ka vieglāk ir skatīties uz reālo situāciju. Vienīgais izņēmums ir situācijas, kad patiesība stāv ceļā problēmas atrisinājumam, bet pat tad Jaunava izsver visus “par” un “pret” un vai šie meli vispār ir nepieciešami.

Lasi vēl: Instagram un realitāte – pierādījumi tam, ka dzīvojam melos!

SVARI

Svari ir zodiaka diplomāti, tādēļ melošana viņiem ir nepieciešamība. Svaru meli parasti ir diezgan ticami, un citi cilvēki tos nespēj “atkost”, līdz ir jau par vēlu.

SKORPIONS

Aizdomīgajiem un manipulatīvajiem Skorpioniem meli ir spēle, ko viņi prot pat pārāk labi. Tas ir viņu vērīgās dabas dēļ – Skorpioni analizē situācijas katru aspektu un izdomā pašus piemērotākos melus.

STRĒLNIEKS

Draudzīgais un sabiedriskais Strēlnieks nemelo. Viņš pārāk augstu vērtē draudzību un cilvēkus, kuri atrodas viņam blakus, tādēļ Strēlnieks cenšas nemelot, tomēr, ja viņam nākas melot, viņš nespēlēs spēlītes – tie būs lielākie meli cilvēces vēsturē, īpaši vērtīgi.

MEŽĀZIS

Mežāzis nespēj izturēt melus. Viņš nemelo un viņš atsakās melot, ja kāds to pieprasa. Tā kā Mežāzis ir diezgan aizdomīgs pret citiem cilvēkiem, cenšas neuzticēties pārlieku daudz, tad nav nekāds brīnums, ka tāda ir viņu nostāja pret meliem. Ja Mežāzis melo, tad tas nav uz ilgu laiku – viņš jutīsies vainīgs un tik un tā atklās patiesību.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir ļoti radošs un viņam patīk stāstīt stāstus. Ūdensvīra meli ir pārāk labi, lai tā būtu patiesība, bet viņš tos spēj pasniegt tik labi, ka cilvēkiem nekas cits neatliek kā akli tiem noticēt.

ZIVIS

Kā viena no jūtīgākajām zodiaka zīmēm, Zivis cenšas nemelot, tomēr tad, kad viņas to dara, tas notiek labu mērķu vārdā. Melos tikai tādēļ, lai pasargātu tevi vai sevi, tomēr Zivis ir tik jūtīgas, ka pat cilvēki nespēj uz viņām dusmoties par to, ko viņas ir samelojušas.

Leave a Comment