Piektdiena, 13.: kā izkļūt no nepatikšanām un atvieglot tās

Piektdiena, 13., ir patiesi mistiska diena. Tiek uzskatīts, ka šajā brīdī tiek aktivizēti nešķīstie spēki, kuru dēļ ar kādu var notikt kādas nepatikšanas. Pateicoties vienkāršām metodēm, jūs varat izvairīties no briesmām un novērst sev radušās nepatikšanas.

Lasi arī: 6 īsziņas, kuras izkausēs tava partnera sirdi, pat tad, ja esat jau gadiem kopā

Cilvēki no seniem laikiem piedēvē piektdienai, 13., īpašas mistiskās īpašības. Tiek uzskatīts, ka šajā laikā cilvēkus vajā nepatikšanas, kas var radīt nopietnas sekas un pat apdraudēt dzīvību. Pētījumi liecina, ka tā ir piektdiena 13., palielina skaitu nepatīkamiem notikumiem un cilvēkiem pasliktinās fiziskais un emocionālais stāvoklis. Daudzi uzskata, ka baumas par šo neparasto dienu ir tikai māņticības.

Kā pasargāt sevi no nepatikšanām, kas radušās piektdien, 13.

Tomēr mūsu senči īpašu nozīmi piešķīra piektdienai 13. Saistībā ar to bija daudz pazīmju un māņticību, kas pierāda, ka šai dienai patiešām ir mistiska jēga. Iespējams, ka šajā laikā nekas neparasts nenotiks ar tevi, bet, ja jūs vēlaties sevi pasargāt, jums palīdzēs daži vienkārši veidi.

Neņemiet un nedodiet naudu parādos. Vajadzības gadījumā katram no mums ir jāpalīdz saviem radiniekiem, arī finansiāli. Tomēr piektdienā 13. ir aizliegts dot un ņemt naudu parādā. Bīstami ir tas, ka kopā ar naudu jūs riskējat atdot savu veiksmi un finansiālu veiksmi, kas nozīmē, ka drīzumā var rasties finansiālas grūtības. Ja šai dienai pie jums tieksies ar šādu lūgumu, pieklājīgi atsakieties. Varbūt tādā veidā jūs ietaupīsiet ne tikai sevi no nabadzības, bet arī tos, kas vērsās pie jums pēc palīdzības.

Lasi arī: 4 bailes, ka nogalina jūsu izredzes atrast patiesu mīlestību

Nesaki nevienam par saviem sapņiem. Dažreiz sapņi ir tik spilgti, ka mēs nevaram sagaidīt, lai citiem pastāstītu par viņiem. Jebkurā citā dienā jūs varat to izdarīt, bet piektdienā 13., mēģiniet klusēt par saviem sapņiem. Sapņi rāda par mums dažas emocijas, un, daloties tajās, jūs riskējat zaudēt sev dzīvotspēju. Ja vēlaties runāt par savu sapni, uzrakstiet to uz papīra, aprakstot katru detaļu. Alternatīvi, jūs varat doties atpūtā un stāstīt par savu sapni skaļi, iedomājoties, ka jūs esat pie avota.

Necīnieties ar citiem. Piektdienas 13. jauda var ietekmēt jūs ļoti negatīvi. Šajā dienā cilvēkiem ir paaugstināta emocionalitāte, kas var izraisīt strīdus no jauna. Tomēr no šīs situācijas ir izeja – mēģiniet kontrolēt savas emocijas un neļaujiet citiem izaicināt jūs uz konfliktu. Nevērsieties ar sliktu un neļaujiet negatīvām domām pārņemt jūs. Šajā gadījumā jūs varat pavadīt šo dienu harmoniskā atmosfērā.

Izvairieties no tēriņiem. Šķiet, ka iepirkšanās braucieni var dot mums tikai pozitīvas emocijas, bet piektdien, 13., iepirkšanās var izrādīties liels finansiāls zaudējums jums. Šajā laikā naudas enerģija būs ļoti neaizsargāta, tāpēc jūs riskēsiet iegūt nevajadzīgus priekšmetus. Turklāt pastāv liela varbūtība saskarties ar Krā***kiem, kas mēģinās maldināt jūs, pārdodot jums neatbilstošu, bet dārgu lieta. Šajā laikā mēģiniet nesteigties, lai izvairītos no finansiālām problēmām nākotnē.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti grūti mīlēt

Esi uzmanīgs uz ceļa. Ir zināms, ka piektdien, 13., nelaimes gadījumu skaits palielinās vairākas reizes. Tāpēc šajā dienā ir ļoti ieteicams atteikties no transportlīdzekļa vadīšanas. Ja rodas šāda vajadzība, mēģiniet būt ļoti uzmanīgiem un izvēlēties tikai pārbaudītus pārvietošanās veidus.

Nenodarbojieties ar dārzkopību. Daudzi cilvēki ir jautri, veicot dārzkopību, bet piektdien, 13., jāatsakās no viņu vaļaspriekiem. Šī mācība nedos jums nekādu kaitējumu, bet stādīti augi var kļūt slikti un vāji vai pat nomirt.

Nemēģiniet veikt rituālus. Neskatoties uz to, ka šo dienu var saukt par neparastu, rituāli un maģija ir aizliegti šajā laikā, it īpaši, ja jūs to iepriekš nedarījāt. Manipulācijas var radīt pretēju efektu un vērsties pret jums, un rezultāts negatīvi ietekmēs jūsu dzīvi.

Pārceliet tālsatiksmes braucienus un lidojumus. Daudzi cilvēki, neskatoties uz ceļošanas nozīmīgumu, mēģina pārnest to uz labāku laiku, lai izvairītos no nepatikšanām. Ja šai dienai jums ir biznesa ceļojums vai ilgs ceļojums, mēģiniet paredzēt visas iespējamās grūtības: piešķirt vairāk laika maksai un ceļiem, lai neaizmirstu neko svarīgu un neaizkavētu lidojumu.

Atzinumi par to, vai piektdiena, 13., ir nelabvēlīga diena, turpina atšķirties. Daudzi uzskata, ka tas ir tikai māņticība, bet kāds turpina piešķirt īpašu nozīmi šai dienai, baidoties no grūtībām un nepatikšanām. Ir 10 iemesli, kas apstiprina faktu, ka šī diena ir patiešām bīstama.

Avots

Leave a Comment