Piespied punktu šajā vietā starp krūtīm un piedzīvo neticamu efektu!

accupuncture_to_relieve_stress_featured

Akupresūra ir tehnika, kuras laikā tiek uzlikts spiediens konkrētiem punktiem ķermenī.

Akupresūra un refleksoloģija ir tradicionālās ķīniešu medicīnas daļa jau aptuveni 2 500 gadus! Un mūsdienās tai arvien vairāk pievēršas visā pasaulē.

Šī akupresūras metode palīdzēs atbrīvoties no trauksmainības un stresa. Mūsdienu stresa pārpildītajā ikdienā dažādi stresu nomācošie vingrinājumi ir tieši laikā. Un šī tehnika tev šķitīs īpaši laba!

Lasi vēl: Spied šos 2 punktus un atbrīvojies no ŠĪM neciešamajām sāpēm!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā akupresūra tev var palīdzēt!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Interesanti. Jums tas darbojas?
    Tikmēr esmu sameklējis atbildi uz kādu citu nozīmīgu jautājumu – Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

    • <cite class="fn">Rinalds</cite>

      Eu bļa es nopirku 8 biļetes, 8!!! un neko nevinnēju!!! Tā visa ir krapšana!!!
      Naudu daļēji vari atgūt aicinot citus idiotus…

      • <cite class="fn">Sākums jaunai dzīvei jau šogad: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

        Un kā tu tās biļetes aizpildīji? Pilnīgi uz dullo, tad nav brīnums. Protams, ka izlozes organizē, lai nopelnītu organizators. Bet tieši tāpēc ir tajā saitē pieejamais algoritms. Mēs nedzīvojam ideālā pasaulē, katrā it kā nejaušībā var atrast sistēmu. Un tieši šādu it kā nejaušību virkņu – daudzu secīgu izložu rezultātu analīze ļauj ar augstu ticamību prognozēt nākošo izložu rezultātus.
        Protams, atkal – kamēr nemainās kādi “ārēji” apstākļi.

Leave a Comment