Pievilkšanās likuma dekodēšana: neprasiet Visumam to, ko vēlaties!

Runāsim šodien par pievilkšanās likumu. Protams, mēs nesakām, ka tas nepastāv, bet to nedrīkst pārvērtēt. Faktiski tas rada nepatiesu sajūtu par nepieciešamību pēc kaut kā, ko mēs pat nevēlamies.

Ja jūs domājat par katriem Ziemassvētku vai dzimšanas dienu vēlmēm, jūs sapratīsiet, ka visas šīs lietas nav īsti tas, ko jūs gribējāt. Jūs patiešām esat iemācījušies piemānīt sevi ticēt, ka tu to gribēji.

Mums ir jādomā, ka mums jau ir pietiekami daudz, lai mēs būtu laimīgi. Pievilkšanās likums, kā mēs redzam, piespieda mūs būt par daļu no šī bezgalīgā cikla, kurā mēs gribam kaut ko, un tad mēs saņemam.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Un atkal mēs vēlamies, un mēs to arī saņemam un tā tālāk, izlaižot šo brīdi. Mēs vienmēr esam šajā neierobežotā plūsmā meklēt kaut ko jaunu, labāku un vairāk.

Kad mēs ļaujam Visumam vadīt, mēs virzāmies uz uzdevumu, kuru mēs vēlamies atrisināt, kas mums ir īpašs un ārkārtējs.

Mēs varam atbrīvoties no apburtā apļa, kuram mēs ticam, ka vēlamies kaut ko sasniegt, un tad beidzot zaudējam interesi, neatstājot bezgalīgu sarakstu ar jūsu vēlmju sarakstiem Visumā.

Viss, kas nepieciešams, ir mazliet uzmanības tam, kas mums tagad ir, un ka galu galā mums ir jāvadās pēc dabas. Tas ir saistīts arī ar jūsu paša “es” pieņemšanu, kas jūs esat, un tad virzieties uz priekšu caur dzīvi!

avots: esotericblog

Leave a Comment