Kā nodevība maina mūsu sirdi

Viss mainījās tajā pašā brīdī, kad tas, kurš solīja jūs aizsargāt, nodeva jūs. Tās, kurš tā vietā jūs ievainoja. Tas, kurš ļāva citiem cilvēkiem sāpināt jūs.

Jūs ne vienmēr bijāt tāda.

Jūsu ķermenis netika pārklāts ar asām adatām, jūsu sirds nebija sasieta ar dzeloņstiepli… Jūs ne vienmēr bijāt atdalījusies, auksta un nepārtraukti uzmanīga.

Bija laiki, kad jūsu dzīves tēls sastāvēja tikai no pasteļtoņiem … Kad jūsu sirds zināja, kāda mīlestība bija un uzticība burtiski ieplūda katrā kustībā.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Laiki, kad jūsu dienas bija piepildītas ar laimi un nevainību. Kad jūsu spilgtās acis skatījās uz pasauli ar cerību un apbrīnu.

Un tad viss mainījās – pašā brīdī, kad kāds, kuru jūs mīlējāt, nodeva jūs. Kāds, kuram jūs uzticējāties. Kāds, kuram bija jāaizsargā jūs, kurš solīja to darīt. Kāds, kas jūs ievainoja. Kāds, kas ļāva citiem cilvēkiem tev kaitēt.

Maz, kas var salauzt mūsu sirdi tik mazos fragmentos, kā sāpes, ko izraisa nodevība. Šī sāpes ir neticamas, tās izzūd caur krūtīm, izspiež sirdi no tās un nomet to uz zemes. Un jūs pat nevēlaties to pacelt – nē, jūs vēlaties atstāt to uz zemes, lai asiņotu, līdz tā ir pilnīgi tukša, un jums vairs nav jābauda šī sāpes. Nekad. Bet jūs nevarat. Jūs zināt, ka šī nav iespēja, ka jums jāturpina strādāt. Un jūs pacelsiet sirdi no dubļainās zemes un ieliekat atpakaļ tukšajās krūtīs.

Lūk tikai sirds, ko jūs ielikāt atpakaļ, nav tā, kas tā bija agrāk. Tā ir ievainota, saplēsta, pilnīgi pārklāts ar rētām. Tā vairs nemeklē mīlestību – tā vietā tā cenšas sevi aizsargāt no nodevības sāpēm.

Sirdis, kas ir nodota, izmainās uz mūžu.

Ne tikai jūs nevarat atkārtoti uzticēties kādam citam, bet arī jūs sākat skatīties uz katru jaunu cilvēku savā dzīvē ar aizdomām, neuzticību un bailēm. Jūs neuzticaties pasaulei apkārt kā kopumā, kā jūs esat iemācījušies no savas pieredzes. Tā spēj izspiest no jums visu sulu un pēc tam izmest, kā kaut ko nevajadzīgu.

LASI ARĪ: Kā sazināties ar negatīviem cilvēkiem, lai pasargātu sevi no to ietekmes

Jūsu sirds skatās apkārt, kā sargs, kam tas ir pienākums, izmisīgi vēlas pierādīt, ka tas ir pareizi, atstumjot jaunus cilvēkus prom no jums. Tā meklē viņos mazākās plaisas un trūkumus, cenšoties jūs pārliecināt, ka viņi arī nav uzticami. Tā ir pārliecināta, ka to ieskauj ienaidnieki un cenšas pārliecināt jūs par to. Tā uzskata, ka vienmēr ir jābūt vienam vai diviem soļiem priekšā ikvienam, kurš cenšas jums nodarīt kaitējumu.

Tā raugās uz laipnību un altruismu ar aizdomām, jo ​​tā jau sen ir pārliecināta, ka šajā pasaulē nav nekādu bezmaksas pusdienu, pat ja jūs neapzinātos, ka jums par tām būs jāmaksā. Jūsu sirds noliedz labestību, skatās uz to ar cinismu, atsakās to pieņemt. Tā drīzāk ļaus jums ciest vienatnē, nekā tā pieņems laipnību, kas padara jūs vismaz nedaudz neaizsargātāku.

Jūsu sirds vairs nav pārliecināta, vai tā ir cienīga uzticības, un tāpēc tā nekad neieņem zemāku aizsardzību. Tā sola sevi ieskaut ar necaurlaidīgu barjeru, būt cietsirdīgai un spēcīgai. Nekad nevienam neuzticēties. Nekad neko nevajadzēt. Nekad neko negribēt. Šie zvēresti kļūst par cietokšņa pamatu stūrakmeņiem, ko jūsu sirds veido ap sevi, uz kuras tā sienas stiprina.

Tā jau sen ir pametusi cerības, ka kāds to aizsargās, un cenšas vienmēr aizsargāt sevi. Tā kļūst par tās neatkarības vergu, tās izolāciju. Šeit, tās cietoksnī, tā ir droša. Šeit, aiz tās spēcīgajām sienām, tā var palikt atdalīta, auksta.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment