Pildījums plānajām pankūkām – lai tās būtu vēl garšīgākas

Sēņu pildījums

1

500 g šampinjonus un smalki sagrieztus lociņus apcepjam. Pievienojam 2 ēdamkarotes miltus un visu apmaisam. Tad pielejam pusotru glāzi pienu un pievienojam 2 ēdamkarotes krējumu. Kārtīgi visu apmaisam, pievienoja sāli un piparus. Gatavo pildījumu pievienojam pankūkām un pa virsu sarīvējam sieru. Šo ēdienu jāpasniedz siltā veidā.

Siera pildījums

2

Uzsildam 150 g saldo krējumu uz lēnas uguns. Tad saldajam krējumam pievienojam 50 g parmezāna sieru un 50 g čedaras sieru. Vāram visu masu līdz tā sāk kļūt biezāka. Pēc tam vāram brokoļus un pēc divām minūtēm pildam pankūkas ar brokoļiem un siera mērci. Brokoļus var iemainīt ar kabačiem vai spinātiem.

Pildījums ar lasi

3

Uz pankūkām uzsmērējiet kausēto sieru un tad pa virsu lieciet plānā kārtiņā viegli sālītu lasi. Pa virsu zivij uzberiet sagrieztus lociņus vai citus zaļumus. Ļoti vienkāršs, bet gards pildījums.

Saldā krējuma pildījums

4

Uzputojam saldo krējumu ar cukuru, vanilīnu un pievienojam nedaudz citrona sulu. Un pildījums pankūkām ir gatavs. Šīs pankūkas pasniedz izrotātas ar dažādiem augļiem.

Biezpiena pildījums

5

Aplejam 50 g rozīnes ar karstu ūdeni. Tad apmaisam 500g biezpienu ar 1 olas dzeltenumu un 2 ēdamkarotēm cukuru. Pēc tam pievienojam rozīnes. Visu kārtīgi apmaisam un pildam pankūkās.

Avots: www.adme.ru

COMMENTS

Leave a Comment