Pilnmēness martā: no kā speciālisti brīdina uzmanīties un kā tas tevi ietekmēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi?

Foto – Pexels

Ezotērikas speciālisti atklājuši, ka martā ir gaidāms vērienīgs Pilnmēness. Kā jau zināms, tas ir visai īpašs laiks, kas saistīts ar paaugstinātu emocionālo fonu. Kas jāzina katram no mums, lai šajā laikā kaut kas nenoietu greizi?

Mēness Zvaigžņu ekspertu acīs tiek uzskatīts par emociju valdnieku, un Pilnmēness laikā, kad tas ir īpaši spožs, tiek uzskatīts, ka arī emocijas piedzīvo ļoti spilgtas gammas. Cilvēki var just lielāku jūtīgumu, aizkaitināmību vai tieši otrādi – izdzīvot spēcīgāku intuīciju un radošumu. Ezotērikas speciālisti uzskata, ka Pilnmēness ietekmē arī zemapziņu: neatrisināti konflikti, sliktas atmiņas – tas viss var “uzpeldēt” no jauna.

Papildus tam, ka Pilnmēness ietekmē vispārīgi, Zvaigžņu eksperti uzskata, ka tas ietekmē arī individuāli, atkarībā no cilvēka Zvaigžņu zīmes. Piemēram, Uguns zīmēm (Auns, Lauva, Strēlnieks), Pilnmēness var veicināt aktivitātes, dažreiz pat pārspīlēti, bet Ūdens zīmēs (Vēzis, Skorpions, Zivis) – attīstīt emocionalitāti un jutīgumu.

Foto – Pexels

Ezotērikas speciālisti norāda, ka Pilnmēness laikā cilvēkiem vajadzētu būt piesardzīgākiem. Piemēram, nav ieteicams veikt nopietnas oper****jas, lietot alkoh***lu un nepieņemt svarīgus lēmumus.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Bet kas tad mūs sagaida marta Pilnmēnesī?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment