Trešdiena:
200 g vārītu rīsu un dārzeņu.
50 g valriekstu ar vienu ēdamkaroti medus.
200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņu salātiem.
Trīs vārītas olas ar diviem tomātiem.
300 g jogurta ar tauku saturu ne vairāk par 2,5%.
Ceturtdiena:
200 g pilngraudu makaronu sajaukti kopā ar 50 g biezpiena.
Viens ābols un viens banāns.
200 g vārītas liellopu gaļas ar dārzeņu salātiem.
200 g jūras velšu.
300 g piena.
Lasi vēl: B12 tikai dzīvnieku izcelsmes produktos? Ēdienkarte vegāniem un veģetāriešiem
Piektdiena:
100 g rīsu kopā ar 100 g vārītām zivīm.
Divas ēdamkarotes medus.
Liela dārzeņu salātu porcija, kas sajaukta kopā ar olīveļļu.
200 g vistas filejas kopā ar trīs nelieliem gurķiem.
Trīs vārītas olas.
Sestdiena:
200 g vārītu pupiņu kopā ar dārzeņiem.
200 g augļu salātu, kas sajaukti kopā ar vienu ēdamkaroti medus.
200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņiem.
150 g siera ar zemu tauku saturu.
0,5 l kefīra ar zemu tauku saturu.
Svētdiena:
200 g vārītu kartupeļu ar dārzeņu salātiem.
200 g jebkādu augļu.
200 g vārītas liellopu gaļas, desertā citrusa augļi.
150 g biezpiena.
400 g rūgušpiena.
Avots: fithacker.ru
[…] Lasi arī: Pilnvērtīga uztura ēdienkarte vienai nedēļai – smelieties idejas! […]