Pilnvērtīga uztura ēdienkarte vienai nedēļai – smelieties idejas!

Trešdiena:

200 g vārītu rīsu un dārzeņu.

50 g valriekstu ar vienu ēdamkaroti medus.

200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņu salātiem.

Trīs vārītas olas ar diviem tomātiem.

300 g jogurta ar tauku saturu ne vairāk par 2,5%.

Ceturtdiena:

200 g pilngraudu makaronu sajaukti kopā ar 50 g biezpiena.

Viens ābols un viens banāns.

200 g vārītas liellopu gaļas ar dārzeņu salātiem.

200 g jūras velšu.

300 g piena.

Lasi vēl: B12 tikai dzīvnieku izcelsmes produktos? Ēdienkarte vegāniem un veģetāriešiem

Piektdiena:

100 g rīsu kopā ar 100 g vārītām zivīm.

Divas ēdamkarotes medus.

Liela dārzeņu salātu porcija, kas sajaukta kopā ar olīveļļu.

200 g vistas filejas kopā ar trīs nelieliem gurķiem.

Trīs vārītas olas.

Sestdiena:

200 g vārītu pupiņu kopā ar dārzeņiem.

200 g augļu salātu, kas sajaukti kopā ar vienu ēdamkaroti medus.

200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņiem.

150 g siera ar zemu tauku saturu.

0,5 l kefīra ar zemu tauku saturu.

Svētdiena:

200 g vārītu kartupeļu ar dārzeņu salātiem.

200 g jebkādu augļu.

200 g vārītas liellopu gaļas, desertā citrusa augļi.

150 g biezpiena.

400 g rūgušpiena.

Avots: fithacker.ru

COMMENTS

Leave a Comment