Pirmo reizi Latvijā notika dīvāna maratons

30. martā modes un izklaides centrā Rīga Plaza notika pasaulē komfortablākais pasākums – Dīvāna maratons. Kopumā maratonā piedalījās 50 cilvēku, kas 4 h un 20 min nosēdēja uz 25 metrus garā dīvāna. Lai laimētu pārsteiguma balvas, maratona dalībniekus atbalstīja līdzjutēji, kas bija ģērbušies pidžamās, jo Rīga Plaza jaunās sezonas sauklis ir Komforta (se)zona! Galveno balvu 1000 eiro dāvanu karti no Rīga Plaza saņēma Beāte no Rīgas.

Maratonam pieteicās 315 cilvēku, bet finālā iekļuva 50, kas arī pasākuma dienā cīnījās par galveno balvu – 1000 eiro dāvanu karti. Uzdevumu grūtāku padarīja aktīvais pasākuma vadītājs Artūrs Breidaks, kurš andelējās ar maratona dalībniekiem, lai viņi sēdēšanu pārtrauktu ātrāk. Citi dalībnieki arī Artūra uzstājību neizturēja un piekrita no maratona izstāties. Sacensības atraktīvākas padarīja dažādi sabiedrībā zināmi influenceri, kas pasākuma norisi translēja savu sociālo tīklu tiešraidēs un nodrošināja intervijas ar maratona dalībniekiem. Sēdošos sportistus uzmundrināja influenceri – Lelde Ceriņa, Agnese Rakovska, Rojs Rodžers, Sanda Krasta, Gatis Kondrāts, Luīze Šlihta un Aleks Stepanovs. Kopējais pasākuma balvu fonds bija 3500 eiro.

“Savu pirmo 10 gadu jubilejas pasākumu esam nosvinējuši atraktīvi un enerģiski, jo maratona dienā gan tā dalībnieki, gan līdzjutēji bija nenovērtējami pozitīvi un azartiski noskaņoti uzvarai. Mūsu jaunās sezonas sauklis ir – Komforta (se)zona, tāpēc visa gada garumā plānojam īstenot īpaši interesantus un atraktīvus pasākumus, lai iepriecinātu ikvienu apmeklētāju,” norāda modes un izklaides centra Rīga Plaza vadītāja Urzula Spickus.

Par modes un izklaides centru Rīga Plaza

Rīga Plaza (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta un šogad svin savu 10 gadu jubileju. Tirdzniecības centrs ar 50 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti tādi Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli kā Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Reserved, Mango, Mohito, Stradivarius, Monton, Sinsay, Douglas Select, Rituals u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls Multikino un izklaides centrs visai ģimenei Fantasy Park.

Leave a Comment