Kā Jaunais Mēness 2019. gada 5. aprīlī ietekmēs Zodiaka zīmes – izmanto šīs dienas enerģiju!

Mēness ietekmē visas dzīvās lietas, un tā ietekme palielinās Pilnmēness dienās. Astrologu ieteikums, 2019.gada 5.aprīlim, palīdzēs Zodiaka zīmēm pavadīt dienu ar maksimālu labumu un izvairīties no nepatikšanām, kas gaida Mēness enerģijas atjaunošanas laikā.

Nākamais Jaunais Mēness notiks Auns zīmē, un šī diena, saskaņā ar astrologiem, būs diezgan labvēlīga. Eksperti iesaka izmantot šīs dienas enerģiju jauniem sasniegumiem un steidzamu jautājumu risināšanai, kā arī Vese***as uzlabošanai. Piektdien, visas aktivitātes, kuru mērķis ir uzturēt ķermeni tonusā, mainīt tēlu un ieviest skaistumu, būs piemērotas Venēras pozitīvās ietekmes dēļ.

Auns

Auns jaunā Mēness dienā ietekmē zvaigznāju, kas palīdzēs pārvarēt šaubas un bailes. 5. aprīlī var droši plānot iepirkšanās braucienu, kā arī mainīt tēlu. Jauns skapis un izskata izmaiņas palīdzēs tikt galā ar sliktu noskaņojumu, kā arī piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Vērsis

Jaunā Mēness dienā Vērsim ir iespēja „paņemt vērsi pie ragiem”. Šī diena ir lielisks laiks gan jauniem pirmsākumiem, gan ilgstošu lietu vai projektu pabeigšanai. Jauna Mēness ietekme aliansē ar Aunu sniegs Vērsim lielisku pakalpojumu: tas dos spēku un pārliecību par to, kas ir svarīgs šeit un tagad.

Dvīņi

Jauns Mēness Dvīņiem – laiks pārdomām. Ne visizplatītākā aktivitāte viņiem būs ļoti noderīga, jo, pateicoties īslaicīgai darbības apturēšanai, būs iespējams rast risinājumus sarežģītiem jautājumiem, nosakiet mērķus un veidojiet attiecības ar tuviem cilvēkiem, kuri ne vienmēr var „noķert” Dvīņus uz vietas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment