Planētu un zvaigžņu prognoze 2024. gada aprīlim: mēnesis būs diezgan sarežģīts, bet kādam izdosies sasniegt kāroto!

Priekšā ir otrais pavasara mēnesis. Ir ļoti svarīgi iepriekš zināt, kā tas notiks. Zvaigžņu eksperti pastāstīs, no kā baidīties, ko sagaidīt no cilvēkiem un kur meklēt veiksmi labklājībai un panākumiem mīlestībā.

Pēc ekspertu domām, aprīlis būs diezgan drudžains un grūts mēnesis. Retrograds Merkurs var izraisīt nodevību un problēmu pieaugumu finanšu sfērā, savtīguma pieaugumu un tieksmi pēc vientulības. Zvaigžņu eksperti ieteicams vairāk laika veltīt patīkamām aktivitātēm un nezaudēt drosmi. Šomēnes būs daudz bīstamu dienu, tāpēc turiet acis vaļā.

Auns

Aprīlī Aunam nevajadzētu uzticēties savai sestajai maņai. Eksperti arī iesaka neuzņemties citu cilvēku problēmas. Ir svarīgi koncentrēties uz savu biznesu un būt nedaudz savtīgam. Tas palīdzēs pēc iespējas ātrāk atrisināt visas aktuālās problēmas. Piesardzība un piesardzība palīdzēs sasniegt savus mērķus. Ambīcijas ir labas, taču pārāk lielas no tām var radīt problēmas.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vēršiem nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, jo tie var izjaukt plānus. Aprīlis vēl nav piemērots komandējumiem un vispār gariem ceļojumiem. Jums nevajadzētu gaidīt mieru – visās jomās pastāvīgi notiks nelielas nepatikšanas. Vairāk laika jāvelta atpūtai, izmērītām aktivitātēm un saziņai ar mīļajiem. Pozitīvas pārmaiņas iespējamas mēneša beigās.

Lasi arī: Ja jūs esat starp šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad jums patiesi veiksies 2024. gada aprīlī!

Dvīņi

Gaidāms, ka Dvīņiem būs daudz ļoti dažāda rakstura nepatikšanas, taču nevajag pārspīlēti reaģēt uz visu, kas notiek apkārt. Negatīvās emocijas aprīlī neko labu nenesīs. Agresija var kļūt par jaunu nepatikšanām un problēmām. Merkura retrograds Dvīņiem ievērojami apgrūtinās svarīgu lēmumu pieņemšanu. Mierīgums palīdzēs padarīt visus ārējos notikumus mazāk negatīvus.

Vēzis

Aprīlī Vēžiem gaidāms periods, kad tagadni mainīt ir gandrīz neiespējami, bet nākotni iespējams. Šo cilvēku enerģija nekritīs pārāk zemu retro Merkura dēļ aprīļa sākumā. Noderēs tikšanās ar tuviem un patīkamiem cilvēkiem un dalīšanās pieredzē. Jaunas romantiskas iepazīšanās labāk atlikt uz mēneša otro pusi. Zvaigžņu eksperti neiesaka pavadīt daudz laika nepazīstamu cilvēku ielenkumā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment