Planētu un zvaigžņu prognoze 2024. gada aprīlim: mēnesis būs diezgan sarežģīts, bet kādam izdosies sasniegt kāroto!

Lauva

Aprīļa pirmajās dienās un pašās tā beigās Lauvas var saskarties ar mīļoto cilvēku pārpratumiem. Viņiem var būt arī jauni ienaidnieki un ļaundari. Jums būs jābūt elastīgākam, lai izvairītos no problēmām darbā un mājās. Būs ļoti viegli sastrīdēties, bet panākt mieru būs daudz grūtāk. Zvaigžņu eksperti Lauvām iesaka pievērst īpašu uzmanību savai Vese***ai.

Jaunava

Aprīlī pats mēneša sākums Jaunavām būs grūts bēdīgi slavenā Merkura dēļ. Tomēr pirmajā nedēļā var notikt daudzas svarīgas lietas. Šis nav labākais laiks tēriņiem un finanšu ieguldījumiem. Aprīļa beigās Jaunavas var satikt savu mīlestību vai pacelt esošās attiecības jaunā līmenī. Darbā un biznesā jāuzmanās no konfliktiem, jo ​​tie novedīs pie plānu izjaukšanas.

Svari

Svariem otrais pavasara mēnesis būs noslēpumains un neparedzams mēnesis. Jūs varat piesaistīt panākumus ar apkārtējo cilvēku palīdzību. Pirmkārt, nebaidieties atbalstīt savus radiniekus un labākos draugus. Otrkārt, jāmācās no citu cilvēku kļūdām. Tas palīdzēs Svariem iegūt pārliecību, ticību sev, optimismu un iemācīties ko svarīgu. Ir svarīgi pavadīt vairāk laika ārpus telpām.

Skorpions

Skorpioniem aprīlī labāk nav nervozēt un nesaspringt. Lai to izdarītu, labāk ir darīt tikai tās lietas, kas sagādā prieku. Noderēs aktīvas spēles un sporta zāles apmeklējums. Finanšu plūsmas tiks bloķētas, tāpēc nevajadzētu gaidīt lielus panākumus darbā un biznesā. Tāpat mēneša pirmajā pusē nav vēlams veikt dārgus pirkumus.

Strēlnieks

Aprīlis mājās būtu jāvelta Strēlniekam. Piemērots laiks mēbeļu pārkārtošanai un ģenerāltīrīšanai. Mēneša beigas būs piemērotas redzesloka paplašināšanai, jaunu zināšanu iegūšanai, mācībām, darbam zinātniskos projektos. Aprīļa sākumā nevajadzētu izrādīt pārmērīgu iniciatīvu biznesā. Lai sasniegtu savus mērķus, būs nepieciešama pārliecības un optimisma simbioze. Šis ir grūts mēnesis, taču aprīlī nevajadzētu sēdēt dīkā.

Lasi arī: Ja jūs esat starp šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad jums patiesi veiksies 2024. gada aprīlī!

Mežāzis

Aprīlis ir sliktākais laiks jauniem sākumiem Mežāžiem. Tas arī nav īpaši piemērots jaunu zināšanu iegūšanai vai svešvalodu apguvei Merkura retro fāzes dēļ. Tāpat nevajadzētu doties ceļojumos vai komandējumos. Bīstami ir arī novērsties no mīļajiem un draugiem, kuriem nepieciešama palīdzība. Trešā dekāde būs labvēlīga radošam darbam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem aprīlī var nākties cīnīties ar sevi – ar savām bailēm un nedrošību. Šiem cilvēkiem vajadzētu būt neatkarīgiem, nelūgt nevienam palīdzību un neuzlikt savus pienākumus citiem. Tas var izraisīt konfliktus. Vislielākās grūtības sagaida tos Ūdensvīrus, kuru profesija saistīta ar pastāvīgu nepieciešamību pieņemt svarīgus lēmumus.

Zivis

Mīlestībā zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm nebūt neatlaidīgām. Tas attiecas gan uz tiem, kas meklē, gan uz tiem, kuri jau ir atraduši mīlestību. Labāk ir dot cilvēkiem brīvību un netērēt visu viņu laiku un uzmanību. Šajos grūtajos laikos biežāk jādomā par kaut ko patīkamu. Mēneša sākums var būt piepildīts ar nepatīkamām nesaskaņām un konfliktiem ar mīļajiem. Mēneša beigās vari sākt plānot kopīgas aktivitātes un atvaļinājumus.

Aprīlī centies konsekventi ievērot svarīgos Visuma likumus, jo tie palīdzēs kļūt laimīgākam šajā grūtajā laikā, kā arī izvairīties no grūtībām. Nebaidieties uzticēties šiem pamatnoteikumiem, jo ​​tie patiešām darbojas. Tā tu vari kļūt veiksmīgāks ne tikai tuvākajā mēnesī, bet jebkurā citā laikā.

Leave a Comment