Pludmales apģērbu zīmols SLOW beachwear atklāj kolekcijas LINES un COUTURE

11. jūlija vakarā pašmāju peldkostīmu un pludmales apģērbu zīmols SLOW beachwear izsmalcinātā modes skatē prezentē zīmola jaunākās kolekcijas LINES un COUTURE.

Šovasar latviešu zīmols SLOW beachwear pārsteidz ar īpašu kapsulkolekciju – peldkostīmiem, kas radīti līgavām. SLOW beachwear kapsulkolekcija COUTURE sastāv no pieciem grezniem un svinīgiem pludmales tērpiem īpašiem notikumiem, kas ir unikāli un tiks veidoti pēc pasūtījuma. Pieklusināti baltie peldkostīmi ar smalkiem izšuvumiem radīti precībām pludmalē un saldiem medusmēneša mirkļiem pēc lielā notikuma. Zīmola dizainere Elīna Štobe rūpīgi veidojusi smalkās tērpa detaļas un atradusi īpašu vietu katrai pērlītei, ziedlapiņai, lai sievietes tēls būtu saules gaismas apliets un mirdzošs – sieviete pārvērsta plaukstošā ziedā.

Savukārt kolekcija LINES veidota, lai komplimentētu sievietes skaistās auguma aprises. Kolekcijā esošo modeļu elegantās līnijas un formas ir piemērotas dažāda tipa sievietēm, kas vēlas justies brīvi un skaisti. Zīmola dizainere Elīna Štobe pauž, ka peldkostīms ir ļoti privāts apģērba gabals, kurā sievietei jājūtas patiesi komfortabli. Kolekcija LINES dizainēta no laminētas mikrofibras materiāla, kas vizuāli atgādina ādas izstrādājumu un tam ir ļoti patīkami pieskarties.

Māksliniece Elīna Štobe uzsver, ka mūsdienās sievietēm ir pieejams ļoti plašs virsdrēbju sortiments, taču skaists pludmales apģērbs reizēm tiek piemirsts. Tāpat ir ar kāzu ceramonijām, jo iespējams uzburt gandrīz visu – atrast īsto vietu, piemeklēt īsto kleitu, izvēlēties saskaņotu galdu klājumu un ziedus, izņemot – atrast brīnišķīgu pludmales tērpu, lai dotos medusmēnesī un siltajām zemēm vai laulātos jūras krastā īpaši siltos laikapstākļos! SLOW beachwear ir pirmais luksus pludmales tērpu zīmols Baltjā un tuvākajās kaimiņvalstīs, kas radījis izsmalcinātu pludmales apģērbu topošajām līgavām vai citām sievietēm, kas vēlas justies pasakaini arī pludmalē.

Par SLOW beachwear:

Luksus pludmales apģērbu zīmols SLOW beachwear radīts 2017. gadā un aktīvi darbojas mākslinieces, dizaineres Elīnas Štobes vadībā. pašmāju peldkostīmu un pludmales apģērbu zīmols SLOW beachwear pludmales tērpu kolekcijas raksturo klasiski silueti un grafiski meklējumi ierastām līnijām. Visi zīmola tērpi un peldkostīmi ir dizainēti un ražoti Latvijā no augstas kvaitātes itāļu materiāliem un patlaman Latvijā pieejami veikalos STOCKMANN, BOLD, BOLD DACHA UN VAĻŅU4. SLOW beachwear aicina apturēt laiku un izbaudīt vasaru četru sezonu garumā neatkarībā no laikapstākļiem.

www.slowbeachwear.com

www.facebook.com/SLOWbeachwear

www.instagram.com/slow_beachwear

Leave a Comment