Princim Viljamam jau tuvākā nākotnē draud liela nelaime un viņš neko nedara, lai to mainītu

Baumo, ka Lielbritānijas prinča Viljama redze pēdējā laikā esot strauji pasliktinājusies, un, pēc bulvārpreses vēstītā, jau pavisam drīz 37 gadus vecais troņmantnieks varot kļūt pavisam akls.

Atsaucoties uz vārdā neminētu informētu avotu, tabloīds “National Enquirer” raksta, ka Viljams, kam jau kopš bērnības ir vāja redze, esot konsultējies ar pasaules labākajiem acu ārstiem, kuri varētu palīdzēt viņu glābt no akluma.

Savukārt Viljama laulātā draudzene Keita Midltone lai gan “rāda drosmīgu seju”, ir ļoti noraizējusies un dziļi nelaimīga, jo patiesībā visa viņas pasaule brūk, norāda izdevums.

“Karaļnams izmisīgi cenšas saglabāt noslēpumā Viljama cīņu par veselību. Taču viņš pats “izlaida kaķi no maisa”. [BBC dokumentālajā filmā par garīgo veselību] princis publiski atzinās, ka viņa redze pasliktinās, bet pēc tam visu pārvērta jokā, sakot, ka sliktā redze ļāvusi viņam pārvarēt bailes no publiskas uzstāšanās, jo auditoriju viņš saskatot “tikai miglaini”.

Taču aiz karaļnama sienām runā, ka viņš baidoties palikt akls,” sacījis informētais avots.

Pēc viņa paustā, Viljams tik tikko spējot salasīt avīzē rakstīto. Un, lai varētu skaidri redzēt, viņam esot jāvalkā īpašas kontaktlēcas.

“Tas ir postošs trieciens princim, kurš ir aktīvi iesaistījies savu atvašu audzināšanā. Bērniem pieaugot, Viljams vēlas piedalīties visās viņu aktivitātēs – futbolā, polo, zirgu izjādēs un daudzās citās nodarbēs. Tagad tas viss ir apdraudēts,” apgalvoja avots.

Lasi arī: Insults: atcerieties tikai šos 3 pirmos soļus, lai izglābtu savu un tuvinieka dzīvību

Esot sabiedrībā, princis nenēsā ne brilles, ne kontaktlēcas, lai arī ārsti viņam iesaka to darīt.

Keita un Viljams vismaz pagaidām nav nekādi reaģējuši uz šaubīgajiem apgalvojumiem, ar kuriem klajā nācis tabloīds.

Avots: micky.com.au

COMMENTS

Leave a Comment