Prognoze 2023. gada 1. decembrim: Zivīm jācenšas saskatīt pozitīvais, Lauvu sagaida brīnišķīga diena!

♈ Auns

Šodien tava pārliecināšanas dāvana tevi nepievils, tu spēsi panākt vajadzīgās vienošanās un spoži vest sarežģītas sarunas. Vakarā jutīsi enerģijas zudumu, cilvēku nogurumu, un mierīgam miegam nepieciešama nesteidzīga pastaiga vienatnē.

♉ Vērsis

Piektdiena būs viegla un priecīga – veiksies sarunās un komandas darbā. Tavi panākumi nepaliks nepamanīti, un tu ne tikai nostiprināsi savu autoritāti kolēģu acīs, bet arī izpelnīsies priekšniecības atzinību.

Lasi arī: Šie cilvēki zog jūsu enerģiju, ja jūs šodien viņus nebloķēsiet, jūs nevarēsiet uzlabot savu dzīvi

Lasi arī: Novērtējiet savu un citu cilvēku laiku! Šie 10 noteikumi iemācīs jums pareizi rakstīt e-pastus

♊ Dvīņi

Piektdiena ir arī nelabvēlīga iepirkšanās veikšanai, taču, ja tas ir jādara, pērc tikai to, kas patiešām vajadzīgs. Un šodien pastāv liels risks kļūt par zagļa vai krāpnieka upuri, tāpēc vajadzētu ignorēt svešiniekus, kuri vēlas “uzdot vienu jautājumu”, un nemest lietas bez uzraudzības ļaužu pārpildītās vietās.

♋ Vēzis

Šodien jūs uzzināsit, ka kāds no jūsu nelabvēļiem ir nodarījis jums kaut ko netīru. Viņa rīcības sekas būs diezgan nepatīkamas, taču tagad nav laika kaisīt pelnus uz galvas un domāt par atriebības plāniem. Vēl ir iespēja situāciju uzlabot, pasteidzies!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment