Šie cilvēki zog jūsu enerģiju, ja jūs šodien viņus nebloķēsiet, jūs nevarēsiet uzlabot savu dzīvi

Saziņa sociālajos tīklos ir kļuvusi par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Kāds mums visu laiku raksta, mēs kādam atbildam, un tā tālāk bezgalīgi. Papildus komunikācijai visu laiku nāk ziņas no dažādiem uzņēmumiem ar akcijām un reklāmas piedāvājumiem. Bieži parādās surogātpasts un nevajadzīgi sūtījumi. Šādas ziņas novērš uzmanību un ir neticami kaitinošas.

Ikvienam no mums ir cilvēki, ar kuriem mēs nevēlamies sazināties. Bet viņi izrādās ļoti uzmācīgi un raksta katru dienu. Un, ja sākumā jūs atbildat šim cilvēkam aiz pieklājības, tad vēlāk jūs nemaz nevēlaties atbildēt. Un, kad nāk pēdējais posms, jūs bloķējat šo personu. Un vislabāk ir pārtraukt sazināties ar šādu personu reālajā dzīvē. Ja nevarat pilnībā atvadīties no šīs personas, tad vismaz samaziniet šādu saziņu līdz minimumam.

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Lasi arī: Mana tante kārtējo reizi ieradās mācīt mani par dzīvi, bet mans suns izrādījās gudrāks par mani un negribēja paciest viņas kaitinošo muldēšanu

Kā bloķēt personu sociālajos tīklos

Visbiežāk šādus cilvēkus var iedalīt trīs kategorijās. Pirmā kategorija ir cilvēki, kuri ir ar visu neapmierināti un vienmēr ir aizvainoti. Viss viņu dzīvē ir briesmīgs un skumjš. Priekšnieki to nenovērtē, pārdevējs veikalā ir rupjš, un laiks ir lietains. Viņi gandrīz nekad nesmaida, viņuprāt, pasaulei vajadzētu būt pavisam citādai. Viņi visu laiku sūdzas par slimībām, sliktiem laikapstākļiem un kaimiņiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment