Prognoze 2023. gada 17. novembrim: Dvīņi beidzot varēs pavirzīties dzīvē uz priekšu, Mežāžiem būs jālabo kļūdas!

♌ Lauva

Šķiet, ka šodien zvaigznes kompensē “stagnāciju” biznesā – viss uzreiz nokritīs uz jums. Šāda nelīdzsvarotība nevar neietekmēt jūsu emocionālo fonu, jūs būsit saspringts un aizkaitināms. Ja jūtat, ka nervi ir sastinguši, dodieties uz laiku pensijā, un drīz jūs atkal varēsiet adekvāti uztvert situāciju.

♍ Jaunava

Jūsu mājas ir jūsu pils, un ir pienācis laiks par to parūpēties. Veiciet vispārēju tīrīšanu, īpašu uzmanību pievērsiet pieliekamajiem un skapjiem, kā arī veiciet īstu “netīrību”. Šodien vari izlemt pārkārtot un veikt nelielus remontdarbus – zvaigznes apstiprinās visas darbības, kuru mērķis ir rūpēties par tavu māju.

♎ Svari

Piektdien jūs atkal redzēsiet, cik nepareizs ir uzskats: “Ja es nevienam nepieskaršos, neviens mani neaiztiks.” Tava apdomība un līdzsvarotība šodien iedarbojas uz provokatoriem kā magnēts – viņi patiešām vēlēsies tevi nokaitināt. Nepadodies, aizej pēc iespējas ātrāk!

♏ Skorpions

Piektdien tavā priekšā pavērsies jauni ceļi, atklāsi daudz perspektīvu iespēju. Un ar to patīkamie pārsteigumi nebeigsies – šodien satiksi cilvēku, ar kuru jau sen ir pazudis kontakts, bet vēlētos atsākt saziņu.

♐ Strēlnieks

Ja nevēlaties darīt lietas šodien, izdomājiet, kā tās pārplānot uz citu dienu. Savus pienākumus nevarēs uzvelt uz citiem, vai nu saņemsi bargu atteikumu, vai arī viņi to apsolīs un klusībā nedarīs. Vienoties par palīdzību iespējams tikai pēc principa “tu dod man, es dodu tev”.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Gaiļa gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Zirga gadā

♑ Mežāzis

Vai jūs, šķiet, kādā jautājumā esat atsituši pret sienu, lai gan nav redzamu šķēršļu mērķa sasniegšanai? Ir pienācis laiks analizēt savas darbības un strādāt pie savām kļūdām. Nav slikti, ja kāds tev palīdz; bieži vien ir gadījumi, kad no malas var redzēt labāk.

♒ Ūdensvīrs

Nedēļas beigās būs jārisina ģimenes problēmas – plosās vētra. Turklāt, lai cik skumji būtu to atzīt, iemesls ir jūs. Neizvairieties no pretenzijām, nesadariet nepatikšanas, frāzes “man viss ir tik apriebies” paturiet pie sevis; ja aizvainosiet savus mīļos, konflikts ievilksies ilgi.

♓ Zivis

Gan ķermenis, gan prāts lūdz atpūtu, pēdējās dienās jūs tos lietojat pārāk aktīvi. Ja iespējams, šodien neko nedari un neļauj kādām sliktām domām traucēt tavu mieru. Un, lai tie neļautu tiem iekļūt jūsu galvā, paņemiet lasīšanas pārtraukumu.

Leave a Comment