Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26. novembrim: esiet uzmanīgi, jūsu nauda var būt apdraudēta!

Pārticīga dzīve nav iespējama bez materiālās bagātības. Finanšu prognoze palīdzēs atrast ceļu uz bagātību un izvairīties no problēmām, kas saistītas ar šo jomu, palīdzot rast mieru un stabilitāti.

Labklājības sasniegšana un uzturēšana, savu uzkrājumu saglabāšana un pat to palielināšana. Zvaigžņu eksperti iesaka ņemt vērā zvaigžņu un planētu ietekmi, lai veiksmīgi aizvadītu rudens sezonu. Var teikt paldies Merkūrijam par atbalstu, kas palīdzēs atrisināt intelektuālās problēmas un saprātīgi tērēt naudu. Jūs varat pateikties Venērai par enerģiju un spēku. 24. novembrī Marss kļūst spēcīgs, sniedzot mums motivāciju un kaislību.

Auns

Zvaigžņu eksperti iesaka Aunam atstāt aiz sevis šaubas un kautrību, kā arī visu, kas iznīcina enerģiju un atgrūž veiksmi: slinkumu, izmisumu un pašapziņas trūkumu. Tas palīdzēs tikt galā ar finansiālām problēmām. Nosvērtība un gatavība iekarot jaunas virsotnes noteikti dos Auniem jaunas iespējas un palīdzēs gūt materiālos panākumus pēc iespējas īsākā laikā.

Vērsis

Šonedēļ Vērsim vajadzētu pārvarēt bailes no neveiksmes un pašapziņas trūkumu, lai nepalaistu garām izdevīgus piedāvājumus. Zvaigžņu eksperti iesaka koncentrēties uz biznesa jautājumiem un nepretoties pārmaiņām. Svarīgi ir arī saglabāt optimistisku attieksmi, lai nepadoties un tiktu galā ar daudziem uzdevumiem. Daudzi Vērši spēs atrast veidu, kā palielināt savus ienākumus un vai tos būtiski palielināt. Labāk visas idejas pierakstīt.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Zirga gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Gaiļa gadā

Dvīņi

Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem aizmirst par pagātnes neveiksmēm, jo ​​domas ir materiālas un var kļūt par realitāti. Tiem, kuri šaubās par sevi, jāsauc palīgā ģimene un draugi. Nedēļas beigās Dvīņi ne tikai spēs izkļūt no nepatikšanām kā līderi, bet arī palielināt savus ienākumus. Lai to izdarītu, jums ir jānomierina savas emocijas. Runājot par iepirkšanos, šī nedēļa ir ideāla iepirkšanās veikšanai.

Vēzis

Ļoti iespējams, ka vēži novembra beigās piedzīvos finansiālus panākumus. Jaunus panākumus darbā un biznesā gūt būs daudz vieglāk, ja nepārstāsi attīstīties. Šonedēļ investīcijas izglītībā būs piemērotas, lai varētu droši pieteikties padziļinātajiem apmācību kursiem, iegādāties grāmatas, kā arī biežāk sazināties ar pieredzes un noderīgu prasmju pilniem cilvēkiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment