Prognoze 2023. gada 17. oktobrim: Vērsim svarīgi ievērot rutīnu, Skorpioniem sarežģījumi attiecībās!

♌ Lauva

Šodien nevajadzētu runāt skaļus vārdus un dot solījumus. Pozitīvi attīstās komunikācija ar bērniem un partneri. Pirms gulētiešanas ir lietderīgi ieelpot svaigu gaisu. Jūsu galva kļūs skaidrāka un jums var rasties lieliska ideja.

♍ Jaunava

Jūs varat lepoties ar savu drosmi un uzņēmību. Ir iespējami nopietni sasniegumi vai pat varoņdarbs. Iepirkties nav jēgas – ir tendence pirkt bezjēdzīgas, “tukšas” lietas.

♎ Svari

Šodien tu vari tikt vaļā no daudz kā – apkārtējie pret tevi izturas ļoti pozitīvi. Būs laimīgas sakritības. Attiecībās ar mīļoto sāksies īpaša siltuma un sirsnības periods.

♏ Skorpions

Ja pirms tam attiecības ar partneri bija sarežģītas, šodien viss var mainīties. Jums jāsavāc drosme un jārunā par to, kas notiek jūsu dvēselē. Jaunizveidotie pāri var saskarties ar pārbaudījumu, kas sašķels savienību vai, gluži pretēji, padarīs to stiprāku.

♐ Strēlnieks

Labvēlīgs laiks jauniem projektiem, īpaši kolektīviem. Blakus ir uzticams partneris, varat paļauties uz atbalstu. Būs kārdinājuma brīži – nevadieties egoisma vadībā, palīdziet citiem, kā viņi palīdz jums.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šādus telpaugus var dāvināt saskaņā ar davanas saņēmēja zvaigžņu zīmi: lai nenoskaustu laimi

♑ Mežāzis

Ja nevēlaties sarežģījumus biznesā, jums būs kaut kā jāpiekāpjas un jāmeklē kompromiss. Jūsu jūtas ir kā vulkāns, un pat vislabākie nodomi rada kaut ko negatīvu. Nav labākais laiks romantiskām tikšanām un sarunām.

♒ Ūdensvīrs

Ir pienācis laiks atcerēties to, ko jau sen gribējāt. Var piepildīt senu sapni un ar laimi justies 7. debesīs. Notiek mājas darbi, uzkopšana notiek ātrāk nekā parasti.

♓ Zivis

Šodien visas darbības ir rūpīgi jāapsver. Negrieziet zobus, ja jums kaut kas nepatīk. Būs iespēja nostiprināt savu sociālo stāvokli, iespējams, paaugstinājums amatā vai interesants darba piedāvājums.

Leave a Comment