5 kļūdas, ko sievietes pieļauj pirmajā randiņā: nekad to nedari, citādi paliksi viena

Iepazīšanās eksperts Deivids Vīgants ir atklājis, kādas uzvedības kļūdas, kuras pieļauj sievietes, visbiežāk sabojā viņu tikšanos ar vīriešiem.

Jums nevajadzētu tās pieļaut, ja nevēlaties palikt viena. Lūk, kļūdas, kas padara randiņu neveiksmīgu.

Jūs pārvēršat randiņu par darba interviju

Nerīkojiet nopratināšanu un neuzklūpiet vīrietim ar veselu sarakstu jautājumu par viņa biogrāfiju. Protams, jums ir nepieciešams uzzināt pēc iespējas vairāk par savu partneri, taču tas jādara pakāpeniski un bez spiediena. Neizdariet spiedienu uz vīrieti, iesaka eksperts.

“Randiņš nav biznesa intervija. Randiņš ir veids, kā flirtēt, izklaidēties, būt rotaļīgam. Jūs joprojām uzzināsiet atbildes uz uzdotajiem jautājumiem. Pirmā mēneša laikā jūs uzzināsiet visu, ko tik ļoti vēlējāties uzzināt pirmajā randiņā,” saka eksperts.

Jūs izveidojat sacensības ar vīrieti

Šī kļūda bieži pavada veiksmīgas sievietes. Jums nevajadzētu uzreiz runāt par naudu un lepoties ar to, ka jums ir liela alga. Pirmajā randiņā tēmas par ienākumiem un panākumiem var visu tikai sabojāt.

“Es zinu, ka tad, kad biju brīvs, man nekad nerūpēja, vai sieviete pelna vairāk naudas nekā es. Bet ar nosacījumu, ka viņa uzvedās tāpat un mūsu randiņu nepārvērš par nopratināšanu,” sacīja eksperts.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment