Prognoze 2023. gada 27. novembrim: Svarus sagaida svarīgas ziņas, Strēlniekiem būs šaubu pilna diena!

♌ Lauva

Tagad Lauvām būs ļoti grūti veikt uzņēmējdarbību, bet ne slinkuma vai sliktas Vese***as dēļ. Jūs pārņems šaubas, neskaidras bailes un satraukums. Šādā stāvoklī nopietnus un svarīgus jautājumus atrisināt nav iespējams, noliec lietas malā un strādā pie sevis.

♍ Jaunava

Pirmdien Jaunavas sasniegs izcilus rezultātus, ja nebūs slinks. Labāk atrot piedurknes no rīta, nekā paspēt vēlāk. Savāc savu gribu un sāc rīkoties, diena ir labvēlīga pirmsākumiem.

♎ Svari

Pirmdien Svariem būs jābūt ļoti aktīviem gan fiziski, gan garīgi. Dienas pirmajā pusē saņemsi svarīgus jaunumus, mainīsies apstākļi, un būs ātri jāorientējas situācijā un jāķeras pie lietas. Esiet gatavs pieņemt lēmumus saspringtos termiņos.

♏ Skorpions

Diena ir labvēlīga jebkādiem centieniem, Skorpioni ir aktīvi un aktīvi. Vienīgais, kas šodien var sabojāt tavu garastāvokli, ir nepacietība un cerības uz ātru rezultātu. Izmantojiet saprātīgu pieeju; viss nevar notikt uzreiz, it kā ar burvju palīdzību.

♐ Strēlnieks

Nedēļu Strēlnieks sāks ar šaubām. Sliecoties uz vienu vai otru risinājumu un bezgalīgi mainot to, jūs riskējat novest sevi līdz emocionālam izsīkumam. Meklējiet palīdzību pie uzticama drauga vai domubiedra – ļaujiet viņam paskatīties uz situāciju ar jaunu skatienu.

Lasi arī: Prognoze Vērsim 2024.gadam: būtiskas izmaiņas savā dzīvesveidā!

Lasi arī: Prognoze Vēzim 2024.gadam: sola daudz pārsteigumu, dāsni sadalot tos visa perioda garumā!

♑ Mežāzis

Mūsdienās Mežāžiem ir stingri aizliegts steigties, īpaši, ja runa ir par svarīgu jautājumu risināšanu un ilgtermiņa plānošanu. Ja tu steigsies, tu ne tikai liksi cilvēkiem smieties, bet arī sarūgtināsi sevi. Atvēli laiku pārdomām, un pirmdien – nekādu nopietnu soļu.

♒ Ūdensvīrs

Ūdensvīram nedēļa sāksies ar pārsteigumiem – kāds notikums liks pārdomāt savus plānus, un, jo ātrāk to izdarīsi, jo labāk. Ja jūs sākat steigties un mēģināt pieturēties pie sava iepriekšējā grafika, jūs tērēsit savu laiku un enerģiju. Mierīgi apsveriet, kā rīkoties jaunos apstākļos, un bez liekas steigas ķerieties pie lietas.

♓ Zivis

Nedēļas sākumā Zivis neko negribēs darīt, taču apstākļi prasīs tavu līdzdalību biznesā. Risinājums ir būt gudram un izdomāt, kā ar vismazāko enerģijas daudzumu tikt galā ar aktuālajiem uzdevumiem. Tajā pašā laikā jūs nevarat atslābināties, turēt acis vaļā, jo šodien jums tiks piedāvāta kāda izdevīga iespēja, kas jums nekavējoties jāizmanto.

Leave a Comment