Prognoze zemes stihijas zīmēm 2023.gadam: Vērsis sekos savām vēlmēm, Jaunava mainīs savu dzīvi, Mežāzis kāps pa karjeras kāpnēm!

Jaunava

Pēdējais rudens mēnesis Jaunavās radīs vēlmi mainīt savu dzīvi dažādās jomās. Protams, pārmaiņām jābūt uz labo pusi. Lai iegūtu vēlamo efektu, jums jārīkojas apzināti un bez satraukuma. Parādiet sev raksturīgo atturību un pacietību. Tad veiksme noteikti būs jūsu pusē. Kad Marss atrodas trešajā mājā, būs grūti pārvaldīt savas emocijas, bet centieties savā labā.

Labvēlīgas dienas – 3, 8, 10, 14, 18.

Nelabvēlīgas dienas – 20, 24, 27, 30.

Kas sagaida Jaunavu 2023. gada novembrī

Jaunā Mēness laikā 13. novembrī Jaunavām jākoncentrējas uz jaunu ar mācībām un profesionālo prasmju pilnveidi saistītu uzdevumu uzsākšanu. Neesiet slinki, netērējiet savu dārgo laiku. Periods būs veiksmīgs tiem, kuri gatavojas stāties izglītības iestādēs. Šis laiks piemērots arī saziņai ar seniem draugiem un jaunu paziņu veidošanai.

Lasi arī: Prognoze uguns stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Aunu sagaida laime, Lauvu – sarežģīti notikumi, Strēlnieku – ne tik vienkāršs periods!

Lasi arī: Kas jums noteikti jādara Samaina nakts priekšvakarā, ja rūpīgi gatavojaties, varat piesaistīt to, ko vēlaties savā mājā

Darbā rutīna būs viegla. Varēsi kārtot biznesa papīrus, biznesa līgumi tiks noslēgti ērti, izdevīgi abām pusēm. Pilnmēness periods ir piemērots īsiem braucieniem un komandējumiem. Turklāt jums nevajadzētu viņiem atteikties, ja tas ietekmēs jūsu karjeru. Kādai no Jaunavām tiks uzticēts kāds svarīgs projekts, kas būs neatlaidīgi jāattīsta.

27. novembra pilnmēness laikā Jaunavām vajadzētu būt uzmanīgākām, lai nepieļautu kļūdu. Īpaši uzmanieties aizvainot kādu no saviem kolēģiem ar nelaipnu vārdu. Šāda rīcība var nopietni ietekmēt jūsu biznesa reputāciju. Dažām Jaunavām pilnmēness var nest paaugstinājumu karjerā, ja iepriekš viss noritēja gludi. Sabiedriskajā dzīvē zīmes pārstāvji varēs parādīt savas labākās puses.

Mīlestība

2023. gada novembrī mīlas lietās zvaigznes dod priekšroku Jaunavām, tāpēc nekas slikts nenotiks. Beidzot varēsi saprast, kurš ir “nejaušais pasažieris” tavā dzīvē un ar ko tu vari veidot ilgtermiņa attiecības. Neuzticami savienojumi tiks pārtraukti nesāpīgi. Attiecības ar tiem, kas tev ir dārgi, var nostiprināties un tu no viņiem saņemsi vēl lielāku prieku un gandarījumu.

Vientuļiem tuvojas labvēlīgs laiks, kad viņi var veiksmīgi izvēlēties partneri. Emocionālā stabilitāte Jaunavām tikai palīdzēs viņu meklējumos. Viņi mierīgi reaģēs uz uzmanības pazīmēm no tiem, kas viņiem nav interesanti – nevajadzīgi cilvēki paši sevi atsijā. Starp citu, izredzētā var būt ne tikai no jaunu seju loka, ir vērts vērīgāk aplūkot arī senas paziņas.

Stabiliem pāriem vajadzētu aizsargāt savu laimi. Iespējams, ka kāds no tuvākā loka izrādīs uzmanības pazīmes attiecībā uz Jaunavu otrajām pusītēm. Situācija var saasināties un kļūt par iemeslu greizsirdībai un šķirtībai. Jaunavām labāk ir vairāk laika pavadīt vienatnē ar mīļoto, izvairoties no trokšņainām kompānijām.

Nauda un karjera

Finanšu ziņā Jaunavām novembris būs grūts periods. Jums būs jāatbild uz dažādiem izaicinājumiem, ko dzīve jums sagādās. Mainīt apstākļus sev par labu dažkārt būs grūti. Labāk ir ietaupīt naudu, nevis tērēt to pa kreisi un pa labi. Nav arī vērts veikt ieguldījumus. Šis periods ir īslaicīgs un nebūs ilgs, neuztraucieties.

Darbā Jaunavām pavērsies jaunas iespējas. Iztērētie pūliņi vadībai nepaliks nepamanīti. Jūsu smagais darbs un neatlaidība tiks novērtēti. Galvenais ir būt atvērtam pārmaiņām un spējīgam pielāgoties. Būtu labi biežāk izrādīt iniciatīvu un demonstrēt līdera īpašības. Regulāras fiziskās aktivitātes palīdzēs saglabāt enerģiju darbā. Bezdarbniekiem ir jāsagatavojas tam, ka tas ir pagaidu pārbaudījums.

Veselība

Veselība novembrī Jaunavām nedos pamatu uztraukumam, ja visā ievērosi mērenību. Dozē savas emocijas un fizisko aktivitāti, tad jutīsies lieliski. Klausieties sava ķermeņa signālus un atbilstoši reaģējiet uz tiem. Ja esat noguris, apgulieties, ja jūtaties izsalcis, apēdiet šķīvi sātīga un veselīga ēdiena.

Lai mēneša pirmajā pusē izvairītos no saaukstēšanās, ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem un centieties nesamirkt kājas. Lai atbalstītu imunitāti, ēdiet vairāk svaigu augļu. Ogas iepriekš sasaldē un bez termiskās apstrādes pievieno biezpienam, putrai, kokteiļiem. Jūs varat dzert vitamīnu un mikroelementu kompleksu.

Mežāzis

Mežāža galvenais uzsvars novembrī tiks pārcelts uz sociālo jomu. Ar kolēģu un tuvu draugu palīdzību spēsi atrisināt milzīgas problēmas. Informācija, kas nāk no tuva loka, būs ļoti vērtīga. Šī situācija attīstīsies Merkura klātbūtnes dēļ vienpadsmitajā mājā. Novembra pirmo desmit dienu beigās šī planēta pārcelsies uz divpadsmito māju, kas ir saistīta ar bailēm, noslēpumu, ierobežojumiem un nelabvēļu parādīšanos. Šajā periodā Mežāži izjutīs tieksmi pēc vientulības. Daži zīmes pārstāvji novembrī būs piesātināti ar mistikas garu un okultām praksēm.

Labvēlīgas dienas – 3, 8, 12, 16, 21, 25.

Nelabvēlīgas dienas – 1 6 10 14 19 23 28.

Kas sagaida Mežāzi 2023. gada novembrī

“Pārmaiņas, mēs gaidām pārmaiņas!” – atceries šo dziesmu? Novembrī tas kļūs par devīzi Mežāžiem. Viņus gaida pārmaiņas gan ārēji, gan iekšēji. Var mainīties mērķi, plāni, attiecības ar citiem. Tajā pašā laikā zīmes pārstāvji sev priekšā saskatīs vilinošas perspektīvas.

Izlēmīgie Mežāži var mainīt darbu un pārcelties uz citu vietu. Tie, ar kuriem jūs nevarat atrast kopīgu valodu, pazudīs no jūsu draugu loka. Tajā pašā laikā var rasties tuvināšanās ar seniem paziņām, ar kuriem ilgu laiku nav bijusi komunikācija. Aktīvie sociālie sakari palīdzēs atrisināt dažas problēmas, taču būs arī uzdevumi, kas būs jārisina vienatnē.

Parādiet savu raksturu un jums veiksies. Mēneša beigās attiecības ar ģimenes locekļiem un tuviniekiem, kuriem pietrūks tavas uzmanības, var kļūt saspīlēti. Labāk ir iepriekš parūpēties, lai starp jums saglabātos siltums.

Mīlestība

Novembrī Mežāžu personīgo dzīvi ietekmēs viņu īpašības. Spītīgs un skarbs raksturs var izraisīt nesaskaņas ar partneri. Centieties samazināt sūdzību līmeni un ierobežot nepacietību, tad būs mazāk konfliktu. Šajā gadījumā labāk pārņemt iniciatīvu savās rokās un maigi virzīt otru pusīti pareizajā virzienā.

Noteikti jautājiet, ko vēlas jūsu partneris. Vārdu sakot, izvairies no egoisma izpausmēm. Ja jums joprojām nav izdevies satikt savu mīlestību, veiciet pasākumus, lai viņu satiktu. Negaidiet, kamēr jūsu ģimene vai draugi jūs ar kādu iepazīstinās. Iepazīsti sevi aktīvāk. Novembrī tev ir iespēja satikt domubiedru.

Lasi arī: Prognoze uguns stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Aunu sagaida laime, Lauvu – sarežģīti notikumi, Strēlnieku – ne tik vienkāršs periods!

Lasi arī: Kas jums noteikti jādara Samaina nakts priekšvakarā, ja rūpīgi gatavojaties, varat piesaistīt to, ko vēlaties savā mājā

Bet jums nevajadzētu ar galvu steigties kaislību baseinā un izlemt divatā, ka esat “gandrīz ģimene”. Dodiet savam partnerim laiku, lai parādītu savas īpašības. Un jums nenāktu par ļaunu pašam pārbaudīt savas jūtas. Pagaidiet kādu laiku un pēc tam izlemiet, vai šī persona jums ir vajadzīga vai nē.

Nauda un karjera

Novembrī jūs priecēs finansiālā izaugsme. Tie, kurus iepriekš mocīja ar naudu saistītas situācijas, jutīs atvieglojumu. Problēma tiks atrisināta nesāpīgi. Galvenais ir turēt acis vaļā un nepalaid garām laimīgu iespēju. Naudas būs tik daudz, ka katram gadījumam pat varēsi kādu naudu atlikt.

Ļoti iespējams, ka izdosies atrast jaunu ienākumu avotu. Atsevišķiem zīmes pārstāvjiem palīdzēs finansiāli tuvi cilvēki. Labāk izvairīties no spontāniem tēriņiem. Iztērējiet savu naudu noderīgiem pirkumiem, lai turpmāk to nenožēlotu. Ja spēsi kontrolēt savus izdevumus un atrast jaunus ienākumu avotus, vari pāriet uz jaunu finanšu līmeni.

Pēdējais rudens mēnesis prasīs būt aktīvam biznesa sfērā. Būs vēlme izmēģināt ko jaunu. Daži Mežāži vēlēsies izvēlēties neparastu darbības jomu. Pārējie kļūs par īstiem darbaholiķiem, kas nodrošinās viņiem karjeras izredzes.

Jūsu priekšnieki uzticēs jums svarīgus uzdevumus un noteikti novērtēs jūsu interesi par jūsu darbu. Lai uzlabotu savas prasmes, jums var būt nepieciešamas jaunas zināšanas. Par laimi, šodien jūs varat mācīties jebkurā ērtā formātā.

Veselība

Kopumā jūsu veselība būs labā līmenī. Bet tomēr zvaigžņu eksperti sniedz vairākus ieteikumus. Novembra pirmajā pusē ir augsts saaukstēšanās risks, ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem. Tāpat šajā periodā vēlams izvairīties no gariem ceļojumiem.

Problēmas ar vēderu var parādīties pat tiem, kuriem tas nav traucējis. Izvairieties ēst pikantu ēdienu kā pamatēdienu un nelietojiet pārmērīgi alkoholu. Labāk neēdiet pārtiku, kas var izraisīt gastrītu. Ja jums ir problēmas ar zobiem, neatlieciet vizīti pie zobārsta.

Leave a Comment