Prognoze zemes stihijas zīmēm 2023.gadam: Vērsis sekos savām vēlmēm, Jaunava mainīs savu dzīvi, Mežāzis kāps pa karjeras kāpnēm!

Zemes stihijas zīmes 2023.gada novembrī vēlēsies sekot savām vēlmēm. Tajā pašā laikā ir jāuzmanās, lai kārdinājumi neievelk bezdibenī!

Vērsis

Novembrī Vērsis vēlēsies norobežoties un sekot tikai savām vēlmēm. Biežāk atceries, ka blakus ir tuvi cilvēki, ņem vērā viņu viedokli. Negatīvisms, spītība un nepiekāpība ir saistīts ar Jupitera klātbūtni. Mēnesis izvērtīsies visai pretrunīgs, notiks daudz dažādu notikumu. Priekšplānā izvirzīsies savstarpējās attiecības. Strīdu un konfliktu dēļ radīsies šķēršļi biznesā. Mēneša vidū būs logs, kad planētu negatīvā ietekme vājināsies, noteikti izmantojiet to!

Labvēlīgas dienas – 3, 8, 13, 17, 22, 26, 30.

Nelabvēlīgas dienas – 5, 11, 15, 19, 24, 28.

Kas sagaida Vērsi 2023. gada novembrī

Līdz ar novembra atnākšanu saule pāries Vērša dzimšanas kartes septītajā mājā, kas ir atbildīga par laulības attiecībām un draudzību. Partnerattiecību jautājumi kļūs ļoti aktuāli. Jūs varat justies pārliecinošāk, ja tuvumā ir uzticami cilvēki, kuri ir gatavi palīdzēt. Tas attiecas gan uz ģimenes, gan darba lietām.

Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem priekšplānā izvirzīsies dvēseles palīga meklēšana. Tiem, kas jau ir pārī, būs jāatrisina radušās domstarpības. Attiecību nodibināšana un kompromisa atrašana prasīs daudz pūļu, taču tas ir jādara.

Pretējā gadījumā ģimene var izjukt, kas novedīs pie katastrofālām sekām. Jūs cietīsit ne tikai emocionālu, bet arī materiālu kaitējumu. Neļaujies melanholijai, kas tevi pārņem novembrī, centies radīt sev pacilātu noskaņu. Sajūta, ka visa pasaule ir pret tevi, drīz izklīdīs.

Mīlestība

Novembrī jūsu attiecības būs apdraudētas vilšanās un grūtību dēļ. Mēģiniet analizēt visu, kas notiek jūsu galvā, un izdarīt pareizos secinājumus. Jums nevajadzētu klausīties padomdevējus no svešiniekiem. Tikai jūsu pieredze jums palīdzēs.

Ja kļūst manāms, ka partneris ir atdzisis, nesteidzieties viņu vainot, meklējiet iemeslu sevī. Varbūt jums ir pēdējais laiks mainīt savu tēlu un doties uz sporta zāli. Ļoti progresīvos gadījumos palīdzēs konsultācija ar psihologu. Apzinies, ka pozitīvas pārmaiņas tev nāks par labu, iemācies tās izbaudīt. Tad otrās pusītes interese noteikti uzliesmos ar jaunu sparu.

Tiem, kas meklē mīlestību, nevajadzētu domāt, ka visi līdzekļi ir labi. Jūs varat tērēt daudz naudas dāvanu iegādei, bet tik un tā neko nesasniegsiet. Attiecības, kas veidotas uz materiāla pamata, jums nesagādās tikai sāpes.

Nauda un karjera

Ja kāda Vērša dzīves joma novembrī paliks stabila, tās būs finanses. Jūs nesaņemsiet lieko peļņu, pamatīgu algas pieaugumu vai jaunu ienākumu avotu. Bet jums nedraudēs parādi un materiālie zaudējumi. Cilvēki ar augsti attīstītu intuīciju spēs sagrābt lielu džekpotu, ja novirzīs savu uzmanību un resursus pareizajā virzienā, taču tas neskars visus.

Lasi arī: Prognoze uguns stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Aunu sagaida laime, Lauvu – sarežģīti notikumi, Strēlnieku – ne tik vienkāršs periods!

Lasi arī: Kas jums noteikti jādara Samaina nakts priekšvakarā, ja rūpīgi gatavojaties, varat piesaistīt to, ko vēlaties savā mājā

Vērši, kuriem ir parādi, varēs tos daļēji vai pilnībā nomaksāt. Ja ir vēlme kāpt pa karjeras kāpnēm, pievērs uzmanību lietišķajai etiķetei un apģērba kodam. Uz darbu nevajadzētu nākt izaicinošā apģērbā vai ar košu grimu. Šāds tēls radīs šaubas par jūsu biznesa īpašībām un izraisīs jūsu priekšnieku un kolēģu negatīvismu.

Sievietes Vērsis novembrī sagaida ofisa romantika. Pirms slīkst kaislību virpulī, izsver šāda soļa plusus un mīnusus. Vīriešiem darbs prasīs pastiprinātu aktivitāti. Centieties nestrīdēties ar priekšniekiem un atklāti neizrādīt interesi par daudzsološu amatu.

Veselība

Pārmērīga aktivitāte un nespēja atpūsties šomēnes radīs draudus jūsu veselībai. Centieties izveidot pareizu ikdienas rutīnu, noteikti atvēlot laiku atpūtai. Pareizi sadalot spēkus, jūs varat tikt galā ar jebkādām problēmām un lietām.

Mēneša pirmā, intensīvākā puse prasīs īpaši vērīgu attieksmi pret veselību. Intensīvu sportu un stingru diētu uz kādu laiku noliec malā. Starp dažāda veida aktivitātēm labāk izvēlēties ūdens procedūras, piemēram, nodarbības baseinā. Noderēs vanna un masāža. Novembra otrajā pusē uzmanies no saaukstēšanās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment