Prognozes 2019. gadam – pārmaiņu gads!

Maskavas Matronas pravietojumi 2019. gadam

Māte Matrona  ir viena no visvairāk cienījamiem svētajiem, kuri, kā mēs zinām, gandrīz nekad nav pieļāvuši kļūdu viņu prognozēs. Tomēr viņas prognozes ir ļoti neapmierinošas. 2019. gadā krievu dzīve kļūst grūtāka. Lielo pilsētu iedzīvotāji vēlēsies atstāt savus dzīvokļus un atgriezties reti apdzīvotās vietās.

Lasi arī: Izvēlieties simbolu un nosakiet savu dvēseles veidu.

Viena no gaišreģes prognozēm saka, ka Krievijā notiks konflikts, kas novedīs pie cilvēces Nā*es. Tomēr pat šī pasākuma aptuvenais datums vēl nav zināms.

Pavela Globas prognozes 2019. gadam

Neskatoties uz to, ka iepriekšējo pareģu prognozes nesolīja neko labu, slavenais astrologs uzskata, ka dzīves līmenis Krievijā būs labāks. Krievija beidzot varēs atgūt spēku un varu un noslēgt miera līgumus ar valstīm, kas iepriekš nevēlējās pamieru. Tomēr dažas valstis joprojām būs naidīgas, tādēļ Krievijai būs jātērē daudz naudas, lai uzlabotu valsts un tās iedzīvotāju drošību.

Krieviem vēl būs jācīnās par izdzīvošanu, jo dažu preču cenas vairākkārt pieaugs. Tas nozīmē, ka daudzi produkti kļūs nepieejami vidusmēra pilsoņiem. Bagātā iedzīvotāju daļa turpinās palielināt savus ienākumus, kad nabadzīgie cilvēki zaudēs savus uzkrājumus.

Valsts ekonomiku sagaida straujš pieaugumu. Rietumi atsakās atcelt sankcijas pret Krieviju, kas novedīs pie vietējās ražošanas attīstīšanos.

Saskaņā ar astrologu, milzīgs sasniegums notiks medicīnas jomā. Pēdējo gadu laikā vēža apkarošanas ceļu meklēšana nav devusi pozitīvu rezultātu, bet 2019. gadā visbeidzot tiks veikti pirmie soļi šajā jautājumā.

Citu ekstrasensu prognozes

Daudzi ekstrasensi apstiprina iepriekšējo prognozētāju vārdus, ka Krievija cer uz ekonomisko izaugsmi un labklājību. Krievija beidzot spēs atrisināt konfliktus ar citām valdībām un palielinās savu pozīciju globālā līmenī.

Lasi arī: Vai 2019.gads būs garais gads vai nē?

Tomēr negatīvās prognozes tika apstiprinātas. Daži ekstrasensi piekrita Vangas prognozēm, ka Krievijai būs jāsaskaras ar postošām kataklizmām. Pēc viņu domām, cilvēce nebūs gatava tādām pārmaiņām, kas varētu izraisīt nopietnu katastrofu.

Viens no slavenajiem gaišreģiem sacīja, ka 2019. gadā var rasties konflikti, kas balstīti uz reliģiju, un tas izraisītu informācijas cīņas un cilvēku, it īpaši garīdznieku, masveida iznīcināšanu. Saskaņā ar pravieti, nākamais karš nebūs kā iepriekšējais, un vārds būs tā galvenais ierocis.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment