Izvēlieties simbolu un nosakiet savu dvēseles veidu.

Pirms mēs sākam savu dzīvi, mēs visi izvēlamies īpašu lomu. Šī loma palīdz veidot mūsu personību, mūsu spējas, kā arī nosaka, kā mēs mijiedarbojamies ar citiem.

Jūsu loma ir jūsu visdziļākā būtība. Jūsu dvēsele var uzņemties vienu no septiņām sekojošām lomām: priesteris, kalps, meistars, karavīrs, karalis, gudrais, zinātnieks.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

1. Kalpotājs

Cilvēki ar šāda veida dvēseli rūpējas par citiem un viņu vajadzībām, kā arī cenšas atvieglot viņu ciešanas. Kalpotāji vēlas, lai šī pasaule būtu labāka, lai visi būtu laimīgi. Viņi ir draudzīgi un lojāli, un vajadzības gadījumā var arī lūgt palīdzību, nedomājot par viņu lepnumu. Neskatoties uz to, ka kalpotājiem ir vairākas pozitīvas īpašības, dažkārt viņi var būt bez rakstura, ļaujot citiem izmantot sevi. Arī viņi mēdz pārtērēt spēkus un palikt nestabilā stāvoklī. Kalpotājs ir viens no populārākajiem – aptuveni 30% iedzīvotāju ir šāda veida dvēsele. Tās ir ideāli piemērotas ārsta, medicīnas māsas, sociālā darbinieka un viesmīļa profesijai.

2. Meistars

Meistars – radoša un izteiksmīga personība ar bagātu iztēli. Padomājiet par to, kādas drēbes jūs valkājat, un kāda veida automašīnu jūs vadāt. Cilvēki ar šāda veida dvēseli atrodas aiz slavenākajiem radošajiem un tehniskajiem sasniegumiem. Viņi ir atjautīgi, oriģināli, spontāni, eleganti un nebūs apmierināti, kamēr viņi nedara kaut ko produktīvu. Neskatoties uz to, meistari dažkārt var būt emocionāli un melanholiski. Populācijas daļa ar šāda veida dvēseli ir aptuveni 22%. Meistari veido izcilus māksliniekus, izgudrotājus, inženierus, arhitektus un mehāniķus.

Lasi arī: Garo zeķu etiķete: kas padara sievieti vulgāru

3. Kareivis

Kareivji mīl pārbaudījumus. Viņus virza sasniegumi. Atlīdzība karavīriem ir lielisks stimuls rīcībai un sasniegt mērķi. Viņi arī sodu diezgan normāli uztver. Cilvēki ar šāda veida dvēseli mīl fizisko piepūli un aktivitāti. Viņi ir enerģiski un mērķtiecīgi. Viņus sauc arī par izdzīvotājiem. Kareivji var būt arī karsti, asi un ierobežoti, ar tumšu un biedējošu pusi. Cilvēki ar šāda veida dvēseli veido apmēram 17% iedzīvotāju. Tie vislabāk atbilst karavīru, sportista, izsitēju un pārdevēju profesijai.

4. Zinātnieks

Cilvēki ar šāda veida dvēseli ir ziņkārīgi, rūpīgi un bieži vien izceļas mācībās. Zinātnieki ir viņu klases zvaigznes. Viņi mīl mācīties, eksperimentēt un paplašināt savas zināšanas un uzlabot savas prasmes. Viņi ir drosmīgi, labprātīgi, kompetenti, metodiski un uzmanīgi, bet tajā pašā laikā dažkārt ir augstprātīgi un iedomīgi. Zinātnieki veido 13% iedzīvotāju, un viņu darbs vairumā gadījumu ir saistīts ar zinātni, matemātiku un pētniecību.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada novembrim – būs iespēja mainīt savu dzīvi!

5. Gudrais

Cilvēki ar šāda veida dvēseli ir harizmātiski un burvīgi. Gudrie ir spilgti, dramatiski un jautri mīloši cilvēki. Viņi ir dzimuši, lai būtu uz skatuves. Cilvēki ar šāda veida dvēseli jūtas ērti izteikt savas domas ar vārdiem, mākslu, mūziku vai deju. Pateicoties savai mīlestībai pret izrādi un izteiksmi, gudrie cilvēki kļūst par izciliem māksliniekiem, mūziķiem, aktieriem, skolotājiem un oratoriem. No malas tos dažreiz var uztvert kā augstprātīgus, mānīgus un uzmanību meklējošus. Gudrie sabiedrībā ir pazīstami kā tenkotāji, kā arī, kā drāmas karaļi un karalienes. Tajā pašā laikā gudrie ir draudzīgi, bezrūpīgi, mīl uzjautrināties un vienmēr var jūs izklaidēt. Cilvēki ar šāda veida dvēseli veido 10% no kopējā iedzīvotāju skaita.

6. Priesteris

Iedvesmojošs, enerģisks un motivējošs, Priesteri var redzēt citos cilvēkos patieso potenciālu un atklāt to labākās īpašības. Viņi rūpējas, līdzjūtīgi un iedvesmojoši. Cilvēki ar šāda veida dvēseli parasti ir reliģiski un veido apmēram 7% iedzīvotāju. Viņi ir vislabāk piemēroti kā mācītājs, priesteris un garīgais mentors.

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

7. Karalis

Karaļi ir spēcīgi, vareni un autoritatīvi cilvēki, kas veido teicamus līderus. Cilvēki ar šāda veida dvēseli ir perfekcionisti un tie cenšas darīt visu saskaņā ar visaugstākajiem standartiem. Viņi labi risina problēmas, bet tajā pašā laikā viņi var būt spēcīgi, prasīgi, augstprātīgi un dažreiz pat nežēlīgi. Karaļus veido apmēram 13% no kopējā iedzīvotāju skaita. Tie vislabāk piemēroti karjerai politikā un valdībā, kā arī vadītāja amatos.

Avots: esotericblog

Leave a Comment