Puisis vienkārši noglaudīja suni, bez mājām esošais suns gulēja un raudāja…

Lielās pilsētās bieži var satikt klaiņojošus dzīvniekus. Cilvēki atbrīvojas no viņiem gluži kā no apnikušām rotaļlietām. Ja suns ir slims, vecs vai vienkārši traucē cilvēka plāniem, tas tiek izmests kā atkritumi.

Katru dienu simtiem cilvēku iet garām šādiem pamestiem dzīvniekiem, viņi redz viņu nelaimīgās acis, bet turpina iet savu ceļu. Daudziem nerūp šie bezpajumtnieki, citiem viņi traucē. Cilvēki pat ir gatavi tos iznīcināt, vienkārši maldīgi uztverot viņus kā draudu. Bet šis ir stāsts par cita veida cilvēkiem.

Viņi uzzināja, ka pilsētā ir vecs un novājējis vācu aitu suns. Suns kaut kā iekrita slazdā, viņš dzīvoja upes kanālā un bija lemts nomirt bada nāvē.

Lasi arī: Neskatoties uz slimību un ārstu verdiktu, sieviete dzemdēja bērnu starpposmā starp ķīmijterapijas kursiem

Bet par nelaimīgo suni tika paziņots labiem cilvēkiem. Brīvprātīgie nolaidās upes kanālā un pabaroja suni. Kad suns pēc ilgiem gadiem atkal sajuta cilvēka glāstu, dzīvnieks sāka raudāt. Viņš vairs negaidīja laipnību no cilvēkiem. Tagad suns ar vārdu Bigijs ir veselīgs, labi paēdis un mīlēts. Viņi atrada viņam mājas un mīlošu saimnieku.

Apkārt it tūkstošiem šādu dzīvnieku. Viņiem vajadzīga palīdzība, mīlestība, pieķeršanās un siltums. Nepaejiet garām šīm acīm. Labais atgriežas simtkārtīgi!

Lasi arī: Izvēlies kārti un saņemsiet padomus, kā uzlabot savu personīgo dzīvi!

Video:

Leave a Comment