Izvēlies kārti un saņemsiet padomus, kā uzlabot savu personīgo dzīvi!

Izvēlieties kārti un uzziniet, kas rada problēmas jūsu personīgajā dzīvē!

Kārts Nr. 1

Varbūt jūs esat pārskatījies filmas par princesēm, jo ​​vienīgā problēma, kas rodas, ir jūsu cerības no vīriešiem.

Lasi arī: Neskatoties uz slimību un ārstu verdiktu, sieviete dzemdēja bērnu starpposmā starp ķīmijterapijas kursiem

Padoms. Izejot uz ielas vai satiekoties ar kādu, pielieciet pūles un uzvedieties kā parasts cilvēks, ar savām bailēm, sāpēm un pat dažiem vaļaspriekiem, kas var būt ļoti dīvaini. Izbaudiet brīdi, un ļaujiet visam iet pašam no sevis, un, ja kaut kas jums nepatīk, esiet patiesi.

Kārts Nr. 2

Jums ir problēmas ar savu personīgo dzīvi, jo sliktā mīlestības pieredze, no kuras jūs cietāt pagātnē, un jūsu salauztā sirds joprojām nav izdziedināta. Varbūt jūs sastopaties ar skumjām, vilšanos, vēlmi atriebties, aizvainojumu utt., Un, lai gan jūs vēlaties būt attiecībās, jūsu sirds vēl nav gatava.

Lasi arī: Iebraucu pagalmā ar apvidus auto, bet tur staigā mana bijusī ar savu jauno puisi

Padoms: esiet godīgi ar sevi un saproti, ka vienīgā lieta, kas palīdz dziedēt brūces, ir laiks. Varbūt jums būs nepieciešams gads, divi mēneši, trīs nedēļas, lai to izārstētu. Tikmēr izbaudiet dzīvi, un pienāks laiks, kad jūs atkal varēsiet ticēt cilvēkiem.

Kārts Nr. 3

Problēma ir tāda, ka jūs galu galā kļūstat par jūsu partneru mātēm, jo ​​jūs neapzināti meklējat vīriešus, kurus jūs varat pasargāt, kuriem ir tūkstošiem apgrūtinošu problēmu dzīvē. Vēlme palīdzēt un aizsargāt citus ir patiesa jums, autentiska, bet, risinot šo pieeju, jūs varat sajusties kā slogs.

Padoms. Ir pienācis laiks meklēt dzīves partneri. Esiet līdzjūtīga un laipna vispirms sev, un pēc tam citiem.

Avots

Leave a Comment