Neskatoties uz slimību un ārstu verdiktu, sieviete dzemdēja bērnu starpposmā starp ķīmijterapijas kursiem

Viņa veica varoņdarbu… veselību un ātru atveseļošanos viņai!

Kasandra sevi uzskatīja par pašu laimīgāko sievieti uz zemes. Viņa spēja realizēties un izveidot spēcīgu ģimeni. Sieviete audzināja divgadīgo dēlu un gatavojās atkal kļūt par māmiņu.

Tomēr grūtniecība noritēja sarežģīti, bet ārstu verdikts vienkārši viņas dzīvi sadalīja posmos “pirms” un “pēc”. Mediķi viņai uzstādīja diagnozi – krūts vēzi. Kasandrai šī vēsts bija kā pērkons no skaidrām debesīm. Viņai ir tikai 27 gadi, viņa ir jauna un pilna dzīvesprieka!

Lasi arī: Vīrietis cēla prasību tiesā par 13 000 ASV dolāru pēc tam, kad pirmo reizi ieraudzīja savu sievu bez grima

Bet daudz vairāk viņu uztrauca mazuļa stāvoklis, jo tobrīd Kasandra bija grūtniecības 20. nedēļā. Sieviete bija nobijusies, nezināja, ko sagaidīt. Turklāt ārsti nevilcinoties sāka ārstēšanas kursu. Kasandrai atlika vien uzticēties mediķiem. Drīz kļuva skaidrs, ka metastāzes ir izplatījušās viņas limfmezglos. Ār*ti nolēma sākt ķīmijterapijas kursu.

 

Kasandrai tas bija smags posms, bet viņa spēja tikt galā tikai bērnu dēļ. Neskatoties uz to, ka viņas dēls piedzima nedēļu pirms paredzētā termiņa, viņš bija absolūti vesels. Kasandrai tika dotas divas nedēļas, lai atgūtos. Pēc tam ķīmijterapijas kursu uzsāka no jauna.

Lasi arī: Iebraucu pagalmā ar apvidus auto, bet tur staigā mana bijusī ar savu jauno puisi

Kasandra tic uz to labāko, viņa ir pārliecināta, ka viņai izdosies izveseļoties, sieviete nepadodas un turpina cīnīties.

 

Viņa vēlas, lai arī citas sievietes, kuras nonāk līdzīgā situācijā, nenolaistu rokas.

COMMENTS

Leave a Comment