Pūtīs pārmaiņu vējš. Attiecību horoskopi 9. – 16. martam

AUNS

Vairākumam Aunu gaidāma spilgta nedēļa, tamdēļ pirmdien visam pieej mierīgi, bez steigas un nervozitātes. Otrdien ne vienam vien būs lielā iespēju diena. Labvēlīgs laiks pašiniciatīvai, drosmei, jaunu lietu uzsākšanai. Nedēļas turpinājums viesīs pārsteiguma gaisotni. Ceturtdien uzmanīgāk izvērtē riskus. Brīvdienās sauks pienākumi un atbildība.

 

VĒRSIS

Nedēļa, kas svarīgāka iekšējai pasaulei. Ne vienam vien Vērsim vilks uz lielām, filozofiskām pārdomām. Ja iespējams atvēli laiku vienatnei, sev, garīgām lietām. Otrdien un trešdien pārmaiņu vēji gaidāmi partnerattiecībās, sadarbībā. Pārsteigumi sekos viens aiz otra. Ceturtdien svarīgāka būs savaldība un kompromisa māksla. Brīvdienās sirdi priecēs plānoti pasākumi, izbraukumi.

 

DVĪŅI

Labvēlīgs nedēļas sākums. Īpaši rosīgi būs Dvīņi, kuri aktīvāk iesaistās sabiedriskā dzīvē, sporta pasākumos, ķer risku un vēju. Otrdien un trešdien patīkamus pārsteigumus var sagādāt draugi, vīrieši. Atļaujies būt komunikablāks un būt cilvēkos. Ceturtdiena būs vienīgā diena, kad šonedēļ nepieciešama piesardzība un lielāka rūpība par veselību. Brīvdienās aizraus tēriņi.

 

VĒZIS

Šonedēļ daudzi Vēži aizrautīgāk nodosies karjeras dzīvei. Īpaši labs zvaigžņu fons būs otrdien un trešdien, kad vieglu roku izdosies iecerētais un projekti būs finansiāli auglīgi. Ceturtdien skaļi nereklamē savu laimi, ne visi aiz laimes apraudāsies. Sākot ar piektdienu, pieaugs optimisms. Brīvdienas plāno kopā ar dzīvesbiedru.

 

LAUVA

Lielam vairākumam Lauvu gaidāma veiksmīga nedēļa, kad Fortūna lutinās. Otrdien izrādi vairāk iniciatīvu, drosmīgiem pieder pasaule. Pamanāmāki kļūs Lauvas sportisti, autobraucēji, uzņēmēji. Arī ceļotājiem un mīlniekiem nedēļas sākums būs laimes bagāts. Nedēļas nogalē pārmaiņus pēc gaidāmi papildus darbi, pienākumi un nepieciešamība visu sakārtot, sistematizēt.

 

JAUNAVA

Daļai Jaunavu gaidāma nemierīga nedēļa, kad uzmanīgāk būs jāvēro apkārtne, lielāka vērība jāpiešķir attiecībām, kopsadarbībai. Nedēļas sākums gaidāms veiksmīgs kredīta lietām, auto līzingam. Dažām Jaunavām izdosies piesaistīt jaunus sponsorus. Sākot no piektdienas, gaidāms mākslinieciskāks noskaņojums – apmeklē un baudi kultūras dzīvi.

 

SVARI

Labvēlīga nedēļa, kad lielā laime būs tverama sadarbībā un attiecībās. Dažiem mīlas dzīve var griezties straujākā dejas solī, notikumu attīstībā. Ja trūkusi dinamika, tad šonedēļ tā būs dubultā devā. Vien ceturtdien esi lēnprātīgāks naudas lietās, samazini risku un absolūto paļāvību uz visiem apkārtējiem. Brīvdienās vairāk uzmanības alks ģimene un tuvinieki.

 

SKORPIONS

Ļoti darbīga nedēļa vairākumam Skorpionu. Tik strādāt un strādāt un jaunus mērķus, plānus kaldināt. Veiksmīgs laiks gan tiem, kuri sevi īsteno sporta un auto pasaulē, gan tiem, kuri grozās uz skatuves un reklāmas aģentūrās. Ceturtdien lēnāk pār tiltu, iztiec bez pārpratumiem un konfliktiem. Brīvdienās jau grūti būs rāmi nosēdēt, alkas pēc veikaliem un sabiedrības.

 

STRĒLNIEKS

Pozitīva nedēļa, kad Strēlnieki atkal jutīsies pacelti spārnos, iedvesmoti un jaunas dzīves skubināti. Lielisks laiks mīlas dzīvei, bērniem un pasaules apvāršņa paplašināšanai. Ar tiem, kas šonedēļ dosies tālākos braucienos, dzīve izskatīsies skaista. Nedēļas nogalē aktuālākas būs ģimenes sarunas un stingrāka budžeta plānošana.

 

MEŽĀZIS

Svarīga nedēļa, lai justu pamatu zem kājām un to kāds spēks ģimenei, dzimtai. Būs Mežāži, kuriem daudz aktuālāki kļūs īpašuma jautājumi, pārkārtojumi dzīves vietā, remonti, rosība mājās. Daži šiem mērķiem lūkos jaunu kredītu. Ceturtdiena būs harmoniskāka tiem, kas būs pašpaļāvīgi. Brīvdienu plānus noteiksi pēc savām vēlmēm un prioritātēm.

 

ŪDENSVĪRS

Aktīvs sabiedriskās dzīves laiks, kad var nākties vairāk ar apkārtējiem komunicēt un iesaistīties ciešākā mijiedarbībā ar paziņām, radiem, skolas biedriem. Daži Ūdensvīri lūkos jaunus, ātrākus, košākus braucamrīkus. Veiksmīgs laiks jauniem kontaktiem. Brīvdienās atpūties no visa un visiem, miegs un laika pavadīšana svaigā gaisā būs veldzējoša.

 

ZIVIS

Zivis sev un apkārtējiem par prieku būs rosīgas, darbīgas, aši – knašas. Daudzas jutīs jaunu iedvesmu biznesam, jauniem projektiem un peļņas plāniem. Esi pa draugam ar vīriešiem, tieši viņi var gan iedvesmot, gan palīdzēt spožākai karjeras dzīvei. Ceturtdien neriskē ar naudu! Brīvdienās būs vairāk sarunas un aktuālāka sabiedriskā dzīve.

 

Avots: aLA

Leave a Comment