Radi komfortu un piesaisti veiksmi atbilstoši savai zvaigžņu zīmei: vislabākie aromāti mājām atbilstoši jūsu stihijai

Zemes elements: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Vīraka smaržai ir nomierinoša iedarbība uz diezgan emocionāliem šīs stihijas cilvēkiem. Tas palīdz stabilizēt emocionālo fonu, tāpēc to var droši lietot smaga darba, liela noguruma un nervu spriedzes dienās.

Piparmētra vai ingvers palīdzēs šī elementa cilvēkiem kļūt nedaudz aktīvākiem. Šis aromāts palīdzēs aktivizēt enerģētiskos centrus un ātrāk pieņemt lēmumus sarežģītās situācijās. Kardamons un  kadiķis palīdzēs šo trīs zīmju pārstāvjiem apiet toksiskos cilvēkus.

Gaisa elements: Dvīņi, Svari un Ūdensvīrs

Augļu smaržas diezgan labi ietekmē Gaisa cilvēku noskaņojumu un enerģiju. Var pievērst uzmanību arī tējas koka , kafijas , eikalipta aromātiem. Tas viss ir lieliski apvienots ar gaisa elementu.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada februārī

Brīvajā dienā var mēģināt nomierināties ar vijolīšulavandas smaržu. Šīs smaržas piesaista mīlestību un padara šo zīmju pārstāvjus pievilcīgākus, kā arī piepilda telpu vai māju ar Gaisa stihijas spēku.

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Šo trīs zīmju cilvēkiem vajadzētu pievērst uzmanību ziedu smaržām, starp kurām var atšķirt rozi. Roze viņos pamodina mīlestības spēku, kā arī palīdz stiprināt ticību sev.

Vēl viena ļoti noderīga smarža ir jasmīns. Šīs stihijas vīrieši var pievērst uzmanību egļu un  priežu smaržām. Universāli aromāti harmonijas panākšanai un mājas komforta radīšanai: koriandrs, mirre.

Katram aromātam ir sava īpašā personība un spēks. Turklāt katrs konkrēta elementa cilvēks var mēģināt palielināt veiksmi, izmantojot talismanu akmeņus.

COMMENTS

Leave a Comment