Radi savu dvēseles draugu vai uzlabo esošās attiecības – vienkārša metode

Šis ir lielisks veids, kā vientuļie cilvēki var radīt sev savu ideālo dvēseles draugu, un pietuvināt sevi liktenīgajam tikšanās brīdim. Šī metode noderēs arī tiem, kas jau ir attiecībās, bet nejūtas apmierināti ar tām.

1. Aizver acis un iztēlojies, ka atrodies uz līdzenas virsmas, kas stiepjas bezgalīgi uz visām pusēm. Šajā telpā nekā nav. Tā ir kristāltīra.

2. Tagad iztēlojies savu mīļoto cilvēku (reālo vai to, kāds viņš vai viņa varētu būt nākotnē). Kurā šīs telpas vietā viņš šobrīd atrodas, ja tā būtu īstenība? Tuvu – tālu? Aizmugurē – priekšā? Pa kreisi – pa labi? Kur, visticamāk, viņš ir šobrīd?
3. Atslābinies, noturot šo tēlu pilnībā savā apziņā un pēc tam izcel ārējās pamata iezīmes. (Stāja, poza, žesti, mīmika, skatiena virziens, ārējā tēla spilgtums, figūras lielums). Par kādām iekšējām īpašībām tas liecina? Pieraksti savus novērojumus.
4. Paskaties, vai jūs abus ietver kopīga mīlestības aura, un, ja jā, kur atrodas tās centrs, kā tā izskatītos kopumā, ja tai būtu kādas konkrētas, izteiktas iezīmes (krāsa, konsistence, forma, dinamika). Lai to paveiktu, tev vajadzēs paskatīties uz sevi un mīļoto cilvēku it kā no malas.
5. Iztēlojies, ka pastāv tāds nākotnes modelis, kurā tu esi pilnīgi laimīga/s savās attiecībās. Kur tādā gadījumā stāvētu mīļotais cilvēks, kāda būtu mīlestības aura ap jums, kur tādā gadījumā atrastos mīlestības centrs? Bet, pats galvenais, kā izskatītos tu pati/s un kādā stāvoklī tu tur nokļūtu?
6. Atslābinies, paturot apziņā visus šos elementus, un ļauj savai Iekšējai Gudrībai labot konfigurāciju tik ilgi, kamēr jutīsi pareizo, harmonisko lietu stāvokli.

7. Atceries šo stāvokli. Turpinot tajā atrasties, atgriezies ikdienas pasaulē, paskaties sev apkārt un padomā, kas un kā izmainījies. Sajūti, kā notikumu plūsma sākusi pavērsties vēlamajā virzienā. Ko un kā tev tagad gribas darīt un ko darīt vairs negribas?

 

Avots: www.dzivei.lv

Leave a Comment