Reiz pa visām reizēm izskaidrojam, kāpēc tik daudzi vīrieši ieķerās maitās/sievietēs

Spilgts raksturs

Daudziem vīriešiem sievietes, kas iekļūst šajā iedalījumā,- tās ir spilgta un dzīva rakstura īpašnieces. Viņām raksturīgs sarkasms un pašironija , viņām ir asa mēle un rotaļīga uzvedība, kas, protams, uzvelk.  Tas ir viens no pamata iemesliem , kādēļ vīriešiem šādas sievietes ir seksuāli pievilcīgas.

Dažādība

Šādām sievietēm raksturīgā pārliecība pār sevi ļauj viņām pielaikot dažādus tēlus un ne tikai apģērbā, bet arī uzvedībā. Piemēram, šodien viņa var būt maiga un mīļa, bet jau nākošajā kļūt vēsa un nepieejama. Tāpat viņa var mainīt savas dusmas uz maigumu, ja viņas mērķis ir sasniegts  un viņa ir apmierināta ar rezultātu. Šādas pārmaiņas un pārmešanās no siltuma uz aukstumu ļoti saviļņo vīrieti un palīdz viņam vienmēr būt tonusā.

Pašpietiekamība

Spēcīgi vīrieši mīl spēcīgas sievietes! Pie tam ja spēks izpaužas ne fiziskajā un emocionālajā līmenī, bet tajā gadījumā, kad sieviete zina ko un kā vēlas; viņa var pavadīt laiku vientulībā, ir savas aizraušanās, iemīļotās nodarbes, var izdomāt interesantus atpūtas variantus.  Viņa nerausta vīrieti ar vārdiem “man ir garlaicīgi”, ar to pašu motivējot viņu sasniegumiem izdomāt ko satriecošu, lai viņa pievērstu viņam uzmanību un izvēlētos viņa sabiedrību savām personīgajām interesēm.

Laba mīļākā

Attiecībās ar šādām meitenēm vīriešiem ir vieglāk seksuālajā jomā, kaut vai tikai tādēļ, ka viņas nemērķē, kā citas sievietes, ātrāk apprecēties. Tādēļ var vienkārši gūt baudu no nodarbošanās ar mīlestību, kura pa lielam nepieprasa jebkādas saistības. Pie tam pateicoties vaļīgumam un mīlestībai pret baudu, ar viņām ir viegli un patīkami pavadīt laiku gultā.

Vīriešu pašvērtējums

iekarot sievieti-tātad, pierādīt pašam sev un apkārtējiem, ka tu -īsts varonis un alfa- tēviņš.  Bet, tā kā meitenes ar sarežģītu raksturu nav viegli iekarot, tad grāds ievērojami pieaug, bet uzvaras vājums nezina robežas. Un, protams, ceļa galā vīrietis jūtas kā pasaules karalis, jo tikai viņam izdevies sev piesaistīt tik nepieejamu un bezkaunīgu būtni, atkausēt viņas sirdi un kļūt par iemīļoto.

Labs ārējais izskats

Meitene, kura mīl sevi un zina savas vēlmes, nekad sev neļaus slikti izskatīties.  Viņa prot slēpt trūkumus un akcentēt dotumus.  Labi kopta, tīrīga, kārtīga, ar vienmēr perfektu grimu un manikīru- tas viss piesaista vīrieti un pamodina viņā vēlmi. Tas vedina uz domām, ka gultā ar šādu sievieti tiešām būs labi.

Kaislīga būtne

Esot lieliska aktrise, viņa it kā tīšām pasvītro savu erotiskumu un seksapīlu. Pie tam tas, ko sagaida , parasti piepildās, jo viņa pēc dabas ir apveltīta  ar traku temperamentu, iekšēji viņā virmo kaislības. Un nodarbojoties ar mīlestību ar viņu , vīrietis var sajusties kā supervaronis, pārliecinoties par savām pārdabiskajām spējām un potenciālu.  Pat ja tā būs tikai spēle, pēc šādām ”izrādēm” vīrieši parasti zaudē galvu.

Kāzu nebūs

Bez tam ne vienmēr iemīlēšanās un vīrieša seksuālā tieksme pie “maitas” pāraug par kaut ko vairāk- nopietnām attiecībām vai pat laulībām. Jo laulības dzīvē ir svarīgas dažas citas lietas, nekā ,sēžot uz šaujampulvera mucas,  gaidīt negaidītu sprādzienu. Tādēļ lielākā daļa vīriešu par sievu ņem mājīgākas un mierīgākas sievietes ar labu un mīļu raksturu.  Bet vienmēr atcerēsies savas avantūriskās mīlestības ar sievietēm, kurām ir iekšēji kvēlojošā uguns.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment