Restorāna cienīga kafija tavās mājās: tas ir iespējams!

Bez kā nav iedomājams produktīvas dienas sākums? Iespējams, tāpat kā vairums, arī tu rīta agrumā nespēj atteikties no krūzes karsti kūpošas, aromātiskas kafijas tieši pirms došanās ārpus mājām.  Neatkarīgi no tā, vai šis uzmundrinošais dzēriens tev sniedz enerģijas lādiņu vai arī ik rīta kafijas malkošana ir kļuvusi par patīkamu ieradumu, tu noteikti piekritīsi, ka tikai kvalitatīva un garšīga kafija spēj sniegt patīkamu noskaņojumu turpmākajai dienai. Lai katra reize, kad baudi kafiju mājās, būtu līdzvērtīga restorāna apmeklējumam, vācu mājsaimniecības iekārtu ražošanas uzņēmums Miele ir uzsācis unikāla kafijas maisījuma ražošanu.

Tā kā izcilas kafijas galvenais priekšnoteikums ir kvalitatīvas pupiņas, “Black Edition N°1” sastāvā ir izvēlētas pat 4 dažāda veida Dienvidamerikas virsotnē organiski audzētas kafijas pupiņas. Tās ir ievāktas ar rokām no augstākā labuma Arabica krūmiem, kas aug 800-2000m virs jūras līmeņa, bet vēlāk rūpīgi grauzdētas un samaltas kādā privātā Vācijas grauzdētavā, radot izsmalcinātu kombināciju – maigu, zīdainu un krēmīgu aromātu ar viegli jūtamu skābumu. Ja tev ir svarīga ne vien kafijas kvalitāte, smarža un garša, bet arī tās ražotāja vērtības, ir svarīgi pieminēt, ka uzņēmums Miele ir iesaistījies “godīgās tirdzniecības” (fair trade) kustībā. Tas nozīmē, ka, ražojot šo kafiju, tiek mazināta nabadzības un verdzības izplatība 3. pasaules valstīs, kā arī tiek risinātas klimata pārmaiņu radītās sekas. Savukārt, ja tu esi veselīga dzīvesveida piekritējs/-a, tad “Black Edition N°1” var būt īstā izvēle, jo šai kafijai ir piešķirts bio produkta sertifikāts (Miele cert. no. DE-NW-001-25390-BD). Pat tās iepakojums ir videi draudzīgs.

Ikdienā, kad kafija ir kļuvusi par ierastu dzīves sastāvdaļu, aizvien biežāk pieķeram sevi, turot rokās papīra krūzīti ar aromātisko dzērienu. Kāpēc gan nepamēģināt šo uzmundrinošo dzērienu tikpat garšīgu kā kafijas bāros, pagatavot arī mājās? Mudinot baudīt nesteidzīgus mirkļus pie garšīgas kafijas krūzes, uzņēmums Miele ir radījis lietotājam draudzīgus, kompaktus un funkcionālus kafijas automātus. To dizains ir harmonisks un pieejams dažādās krāsās, lai iederētos jebkurā virtuves interjerā.  Automāts ir piemērots ikvienam, jo ar funkciju “OneTouch for Two” vienlaikus varēsi pagatavot divus kafijas dzērienus un vairāk neticami īsā laikā.  Turklāt Miele kafijas automātos ir iespējams ieprogrammēt lietotāja profilus, lai tu varētu baudīt piemērotu kafiju atbilstoši savam noskaņojumam.

Ja vēlies savu iecienīto Caffè Latte, Kapučīno vai Espresso mājas apstākļos pagatavot perfektā kvalitātē, tev vairs nav ilgstoši jāeksperimentē, jo nu Miele ekspertu komanda ir izstrādājusi ieteikumus “Black Edition N°1” kafijas pagatavošanai, balstoties uz kafijas daudzuma, tās maluma un ūdens temperatūras proporcijām. Tomēr, lai dzērienu izdotos pagatavot pēc iespējas labāk, ir jāievēro kafijas derīguma termiņš, kas ir 18 mēneši, bet, lai garša nesabojātos, kafija ir jāglabā pēc iespējas sausākā, tumšākā un vēsākā vietā.

Kafiju ir iespējams iegādāties Miele salonā Rīgā (Zaubes ielā 9A), kā arī tiešsaistē Miele mājaslapā http://shop.miele.lv/kafijas-automatiem/cb_StandardCatalog_45/miele-lv, lai ar īpaši garšīgu dzērienu un tā pagatavošanas prasmi ikdienā varētu palutināt ne vien sevi, bet arī pārsteigt draugus!

Leave a Comment