Retrogrāda Plutona dāvanas un riski: astroloģiskie padomi visām zodiaka zīmēm no 1. maija līdz 12. oktobrim

Vētrainas ģimenes attiecības: kā pārvarēt Marsa un Plutona konfliktu

Tuvojas periods, kas daudziem no mums var būt izaicinājums – Marsa un Plutona opozīcija Vēža un Mežāža zīmēs. Šis astroloģiskais konflikts, kas laika ziņā sakrīt ar retrogrādā Plutona kustību, būs saistīts ar krasiem lēmumiem, ģimenes attiecībām un laulības līgumiem.

Jūnijā Plutons un Jupiters noslēgs miljonāru aspektu starp Dvīņu un Ūdensvīra zīmēm, radot labvēlīgu laiku biznesa attīstībai tiešsaistes platformās. Blogeri, tirgotāji un mazie tiešsaistes mazumtirgotāji var sagaidīt lielu ekonomisko izrāvienu, iespējams, ekonomisko reformu dēļ. Šis periods sniedz lieliskas iespējas paplašināt tiešsaistes biznesu un sasniegt jaunas virsotnes.

Astrologa brīdinājums laika posmam no 3. septembra līdz 30. novembrim

No 3. septembra līdz 30. novembrim Plutons pārvietosies caur Mežāža zīmi, svarīgas tēmas būs pārmaiņas karjerā, civilstāvoklī un dzīves mērķu sasniegšanā. Plutons palīdzēs no jauna definēt savu dzīves mērķi un misiju, īpaši attiecībā uz karjeru. Dažiem šis laiks var nozīmēt atlaišanu no darba un pāreju uz prestižāku amatu, bet citiem – pārmaiņas ģimenes lietās, tostarp šķiršanos, laulības un pirmslaulību līgumus. Sagatavojieties pārmaiņām un izmantojiet šo laiku transformācijai un personīgajai izaugsmei.

Avoti zeltene.lv norāda, ka precīzi šī konflikta datumi būs 2., 3. un 4. novembris, lai gan saasināšanās varētu sākties jau pilnmēness laikā 17. oktobra sākumā. Šis būs grūts laiks, īpaši Svaru, Mežāža, Auna un Vēža zīmēm, kā arī Lauvai un Skorpionam. Visu šo periodu Visums no mums prasīs ātru un izlēmīgu rīcību, katrs kopīgs lēmums būs ļoti svarīgs mūsu turpmākajai dzīvei.

No 17. oktobra līdz 4. novembrim mūsu dzīvi ietekmēs Plutona un Marsa opozīcija, kas novedīs pie ģimenes attiecību pārskatīšanas un iespējamām pārmaiņām dzīvē. Dažiem tas var būt lēmums par šķiršanos, īpašuma dalīšanu vai pat civilstāvokļa maiņu negaidītu pārcelšanos dēļ.

Grūti būs Auna un Skorpiona, Vēža un Mežāža zīmēm, jo tieši šo zīmju valdnieki būs konfliktā. Taču šajā periodā ir svarīgi saglabāt mieru un saprātīgumu un atcerēties, ka ikviena ietekme ir iespēja izaugsmei un sevis izzināšanai. Ja šīs grūtības nesīs izaicinājumu, ko kopīgi pārvarēsim, mēs atradīsim spēku un gudrību ceļā uz jaunu sākumu.

Leave a Comment