Ja jūs esat dzimuši Mēness aptumsuma laikā, tad šis jums noteikti ir jāzin!

Mēness aptumsumi debesīs redzami reti. Parasti tas notiek ne vairāk kā divas reizes gadā. Bet tieši Mēness aptumsuma periodā var notikt neizskaidrojami notikumi, un aptumsuma dienā dzimušie ir apveltīti ar īpašu likteni.

Tos, kuri ir dzimuši Mēness aptumsuma dienā, gaida liktenīgs liktenis. Šie cilvēki nevar neko mainīt savā dzīvē; viņiem visa viņu eksistence turpinās kā parasti. Lai būtu lelle likteņa rokās, tev nav jāpiedzimst konkrētā Mēness aptumsuma dienā. Mēness nelabvēlīgā ietekme tiek nodota arī tiem, kas dzimuši dažas dienas pirms vai pēc šī debesu notikuma. Šie cilvēki kopš dzimšanas nes liktenīgu zīmi, un dzimšanas kartē no tās nav iespējams atbrīvoties. Viņu liktenis ir iepriekš noteikts un destruktīvs. Šādi cilvēki ir visvairāk uzņēmīgi pret nopietnām slimībām un piesaista nepatikšanas.

Nelabvēlīgāks ir to cilvēku liktenis, kuri dzimuši aptumsuma dienā un pat laikā, kad notiek pārmaiņas sabiedrībā vai atsevišķā sociālajā grupā. Šīs personas dzīve uz visiem laikiem kļūst saistīta ar notikumiem, kas notika viņa dzimšanas brīdī. Visus šos dzimšanas apstākļus vēl vairāk sarežģī fakts, ka dzīves laikā aptumsumu laikā cilvēks var tikt pakļauts dažādām briesmām. Taču šādiem cilvēkiem visvieglāk ir izveidot detalizētu natālo karti, prognozēt no zvaigznēm visus svarīgākos dzīves mirkļus un pat paredzēt precīzu Nā*es datumu.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. aprīlim: neveiksmes sekos pa pēdām!

Mēness aptumsums ietekmē gandrīz visus cilvēkus, kā arī notikumus pasaulē. Ja salīdzinām Mēness aptumsumu ar Saules aptumsumu, tad Mēness aptumsuma laikā labāk neuzņemties nekādas saistības. Pat ārsti saka, ka šajā periodā labāk nebūt īpaši aktīvam, bet gan sēdēt mājās. Ne reizi vien ir atzīmēts, ka tieši Mēness aptumsuma laikā saasinās hroniskas Sli**bas, palielinās vides ietekme uz cilvēka veselību un garīgo stāvokli. Šajā dienā vislabāk ir kaut ko izbeigt, saraut saites vai no kaut kā atteikties. Mēness aptumsuma diena ir piemērota, lai pamestu darbu vai atteiktos no sliktiem ieradumiem. Saules aptumsums cilvēkus ietekmē dažādi: šajā dienā liktenis ir labvēlīgs pirmsākumiem un jauniem sasniegumiem. Šajā dienā, kā likums, viss iet labi gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Tomēr arī šajā gadījumā ārsti un zvaigžņu eksperti iesaka būt uzmanīgiem pret savu veselību. Nav ieteicams fiziski pārspīlēt, kā arī mazāk nervozēt.

Zvaigžņu eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Mēness aptumsums var spēcīgi ietekmēt sabiedrību kopumā, kā arī politiskos un ekonomiskos procesus. Ja salīdzina ekonomisko krīžu, revolūciju un konfliktu laiku ar zvaigžņu kalendāru, var skaidri izsekot saiknei starp Mēness stāvokļa izmaiņām un visiem svarīgajiem pasaules notikumiem. Tādējādi Mēness aptumsumam ir postošs spēks.

Leave a Comment