Retrogrāda Plutona dāvanas un riski: astroloģiskie padomi visām zodiaka zīmēm no 1. maija līdz 12. oktobrim

Mazākā, bet līdz šim ietekmīgākā Saules sistēmas planēta Plutons no maija 1. maija nonāk retrogrādā, atgādinot mums, cik svarīgi ir pārskatīt savu dzīves ceļu.

Šajā periodā mums ir izaicinājums atgriezties pie tēmām un izaicinājumiem, kas mūs nodarbināja šī gada sākumā.

Kas notiks Plutona retrogrādā periodā

Šo notikumu astroloģiskā nozīme ir milzīga: Plutons, kas simbolizē transformāciju un atdzimšanu, sāk savu ceļojumu atpakaļ caur Ūdensvīru, lai atgrieztos Mežāzī. Katram no mums tas nozīmē intensīvu darbu divās dzīves jomās, kā norādīts mūsu horoskopā.

Ar šo tranzītu mums jābūt gataviem lielām pārmaiņām un izaicinājumiem. Plutons nav saudzīgs un prasa no mums veikt maksimālus pagriezienus, lai pārdomātu un pārkārtotu savas dzīves prioritātes. Plutona ietekmē mēs esam pārliecināti, ka mūs gaida dziļas pārvērtības – no attiecībām līdz karjerai, no iekšējās pasaules līdz ārējām ietekmēm.

Šis periods var būt gan izaicinošs, gan atvērts izaugsmei un attīstībai. Svarīgi saglabāt atvērtību jaunām iespējām un gatavību pārmaiņām, kas var pavērt jaunus apvāršņus un perspektīvas. Nebaidieties pieņemt izaicinājumus, ko piedāvā šis periods, un atcerieties, ka tieši caur visgrūtākajiem centieniem mēs apgūstam visdziļākās mācības.

Prognoze no 2024. gada 1. maija līdz 3. septembrim

No 1. maija līdz 3. septembrim mēs atrodamies retrogrādā Plutona ietekmē, kura mērķis ir pārskatīt personīgos plānus un ambīcijas. Šis laiks iezīmēsies ar apkārtējo cilvēku analīzi, sākot ar draugiem un kolēģiem un beidzot ar līdzcilvēkiem. Daudziem no mums būs jāpieņem lēmumi par pārmaiņām savā dzīvē, vai tā būtu pārcelšanās, atgriešanās dzimtenē vai atkal satuvināšanās ar bijušajiem draugiem.

Šis periods īpaši spēcīgi ietekmēs Lauvas, Skorpionus, Vēršus un Ūdensvīrus. Viņiem par prioritāti kļūs dzīvesvietas, attiecību un darba jautājumi. Iespējama vadības maiņa, un Lauvām var nākties atgriezties pie iepriekšējām attiecībām vai pārskatīt idejas par harmonisku savienību. Ieklausies savā iekšējā balsī un gatavojies pārmaiņām – tās var sniegt jaunas iespējas un perspektīvas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment