Retrograda Saturns no 2018. gada 18. aprīļa līdz 5. septembrim: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Dvīņi

Nākotnes zīlēšana būs lielisks veids, kā uzzināt, kas tuvākajās dienās, nedēļās, mēnešos ir sagatavots jums. Protams, ne vienmēr tas būs patīkamas ziņas, taču astrologi iesaka iemācīties palikt optimistiskam jebkurā situācijā, kā arī klausīties tuvu cilvēku padomu. Neatkarīgi no tā, kas notika šajos sešos mēnešos, mēģiniet nezaudēt sirdi. Saturns dos jums pilnīgi jaunu perspektīvu uz pasauli un cilvēkiem, kas jūs ieskauj. Tas ir laiks gudrībai, mācībai un jaunu patiesību pieņemšanai.

Lasi arī: Kā izvēlēties izglītojošas rotaļlietas bērnam

Vēzis

Saturna apgrieztā kustība palielinās jūsu uzmanību visu to procesu detaļām un smalkumiem. Naudas zīmes būs noderīgas finanšu jautājumos, mīlestības zīmes – attiecībās. Šis ir laiks, kad jūs varat droši sākt dalīties ar gudrību, mācīties noslēpumus. Retrograda milzis Mežāzī būs ļoti spēcīgs, bet mehānismi darbosies pretējā virzienā, tāpēc veidot pareizu viedokli par personu vai notikumu, var būt grūti.

Lauva

Lauvas varēs uzzināt savu likteni, jo nākotne, tagadne un pagātne būs cieši un savstarpēji saistītas. Iespējams, ka Saturns padarīs tevi spēcīgāku un aizdomīgāku. Tas būs ļoti slikti mīlas veiksmei. Arī greizsirdība no maija lēnām sāks burbuļot, septembrī pārejot uz savu apogeju. Īsāk sakot, ar mīļoto personu, jums sazināties būs arvien grūtāk. Tāpēc jums būs nepieciešams būt pacietīgam un drosmīgam, lai vienlaikus runātu par visu, un neapvainotu.

Jaunava

Finanšu plūsmas būs pretrunā ar jums Satrunas atpakaļgaitas sākuma laikā. Laika gaitā tie būs pilnā kārtībā, tāpēc nākamajā periodā jums vajadzētu pienācīgi pielāgot darbu. Tikai tas, ka nekas jūsu rokās pats par sevi nepeldēs. Pilnīgi visu, ko jūs varat redzēt, būs pelnīti. Mīlestībā situācija būs gandrīz tāda pati, jo lielākā daļa no jūsu vārdiem un domām Saturns pārvērtīs parastajos sapņos, palielinot slinkumu un ienesīgumu. Tas ir bīstams periods jums, bet jūs varat tikt galā ar grūtībām. Jums ir nepieciešama tikai vēlme.

Lasi arī: Kas bērnam noteikti jāpastāsta pirms ceļojuma

Svari

Svariem ir jāpārskata viņu dzīves principi, kamēr Saturns sāka veicināt to. Ja jūs paliksiet vietā, šī planēta piespiedīs jūs pārtraukt domāt savtīgi vai stereotipiski. Tas būs laiks strādāt komandā. Mīlestības lietās ar otro pusi būs jākoncentrējas uz kopīgu problēmu risinājumu. Cik bieži vien iespējams, būs nepieciešams apspriest nestabilitāti un nebaidīties no akūtas sarunu tēmas. Jo atvērtāki kļūstiet, jo vieglāk būs mīlēt un stiprināt.

Skorpions

Tas ir lielisks laiks, lai mainītu situāciju. Jūs varat droši mainīt darba vietas, meklēt jaunus ienākumu avotus. Mīlestībā šis laiks būs veiksmīgs konfesijām un kāzām. Vientuļiem Skorpioniem ir labāk koncentrēties uz darbu, jo mīlestības meklēšanā būs neveiksme. Cilvēki nevar novērtēt jūsu centību. Atbrīvoties no naudas trūkuma, palīdzēs pakāpeniski palielināt radošo potenciālu. Šajā sakarā Saturns būs ļoti pozitīvs.

Strēlnieks

Saturns palīdzēs iemācīties mīlestību savā dzīvē. Ar savu atpakaļgaitas kustību viņš vājinās viņa negatīvo saķeri, pagriežot negatīvās puses uz āru. Centieties pēc iespējas precīzāk pārdomāt savas domas. Novērtējiet jebkuru situāciju objektīvi. Neuzstājiet ar savu viedokli cilvēkiem, kas jums dārgi. Jums veiksies mīlestībā un bizness – jums tikai jāpavada nedaudz laika plānošanā.

Lasi arī: Mālpils muižā apskatāms fotostāsts par Latvijas privāto muižu likteņiem

Mežāzis

Šis periods nebūs vislabvēlīgākais jums. Saturna atpakaļgaita, neļaus jums piesaistīt laimi mājai. Viņš atņems jūs iedvesmu vasarā, un pārliecinieties, ka jums ir daudz lielāka iespēja pievērst uzmanību no sabiedrības, ar savu viedokli par savu rīcību un darbību. Šis periods būs pilns ar visu lielumu nesaskaņām un konfliktiem. Jums būs iespēja izturēt šo visu un izdzīvot uzbrukumus no ienaidniekiem – vienkārši vajag mazliet vairāk pacietības. Jūs kļūsiet gudrāki, bet par to būs jāmaksā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram mīlestības attiecības un darbu labāk nesaistīt. Īpaši tas attiecas uz tiem no jums, kas meklē otro pusi. Flirts darbā ar kolēģiem vai ar biznesa partneriem būs bīstams. Neļaujiet mīlestībai un biznesam šķērsoties. Brauciet atvaļinājumā šovasar. Ja tas nav iespējams, tad kaut kā mainiet situāciju, jo citādi uzkrājušās negatīvās emocijas jūs uzspridzinās. Izmantojiet psiholoģisko palīdzību no tuviem cilvēkiem un neaizmirstiet veltīt laiku saziņai no sirds retrograda Saturna laikā.

Zivis

Zivis šajā periodā radīs daudz pozitīvu emociju. Jūsu enerģija kļūs spēcīgāka un izturīga pret ārējām ietekmēm. Tas nozīmē, ka dzīve kļūs vieglāka un saprotama. Tas būs lielisks laiks, lai mainītu darbavietas, lai atrastu sevi, radošai izaugsmei. Vasarā reversais Saturns jums izrādīsies ļoti noderīgs, jo saziņas nepieciešamība daudzkārt palielināsies. Dzīvības vērtības nav jāpārskata, taču jūs varat mainīt kustības virzienu, mainīt prioritātes.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment