Rīcineļļa redzes uzlabošanai – rezultāti ir neticami labi!

Katarakta ir redzes pasliktinājums no vecuma izraisītas acs lēcas sabiezēšanās, kas biežāk sastopama vecākiem cilvēkiem un var izraisīt aklumu. Tomēr arī jaunāki cilvēki tagad kļūst par kataraktu upuriem nepareiza uztura un dzīvesveida dēļ.

Katarakta tāpat kā jebkura cita deģeneratīva Sli**ba ir brīvradikāļu vai oksidatīvā bojājuma rezultāts. Kataraktas gadījumā tā ir oksidācija pret lēcas olbaltumvielu struktūru, process, ko sauc par glikozi. Bojājums tiek pielīdzināts procesam, kurā olu baltums pārvēršas necaurspīdīgā krāsā, kad tas tiek lēni uzsildīts (glikozes process), strādājot no lēcas ārējā gredzena līdz lēcas centram.

Pētījumi liecina, ka cilvēkiem ar zemu antioksidantu līmeni ir lielāka iespēja iegūt kataraktu. Uzturot glutationu (mūsu ķermeņa svarīgāko antioksidantu) augstā līmenī, kataraktu var aizkavēt un izvairīties no kataraktas operācijas. Jebkuri citi pārtikas produkti ar augstu antioksidantu saturu ir lieliski, lai novērstu kataraktu un citas acu problēmas.

Vai kataraktu ir iespējams novērst bez operācijas palīdzības?

Medicīnas profesors stāsta, ka operācija ir vienīgā iespēja kataraktu likvidēšanai. Kamēr operācija var būt labākais risinājums, lai ārstētu progresējošu kataraktas gadījumu, ir vairāki dabiski veidi, kā jūs varat izšķīdināt vai mainīt kataraktu.

Šo vienu sastāvdaļu var izmantot, lai mainītu vai izšķīdinātu kataraktu. Šis paņēmiens ir gana efektīvs, lai novērstu arī tādas acu Sli**bas kā konjunktivītu, tuvredzību un tālredzību, sausas acis un ar vecumu saistītu makulas deģenerāciju.

Dabiskie dziednieki šo paņēmienu zina jau daudzus gadu desmitus – acu slimību ārstēšanai efektīvi palīdz rīcineļļa. Rīcineļļa ir bagāta ar antioksidantiem un tās sastāvā ir daudzas labvēlīgas barības vielas, kas palīdz ārstēt acu Sli**bas un infekcijas.

Lasi vēl: Šī sastāvadaļa, ko vari pievienot praktiski jebkam, par 97% uzlabos tavu redzi

Ļoti svarīgi izmantot tikai tīru (100%), organisko, auksti presētu rīcineļļu bez heksāniem. Vislabāk, ja tā ir iepildīta tumšās stikla pudelēs ar pilienu aplikatoru.

Kad un kā izmantot rīcineļļu

Izmantojiet acu pielienus, lai vienā acī vienu reizi dienā iepilinātu tikai vienu pilienu šīs tīras rīcineļļas.

Mēs iesakām to izdarīt naktī tieši pirms gulētiešanas, kā piebilde, redze var būt neskaidra. Apklājot un aizverot acis nakti, tas ļauj rīcineļļai veikt savu dziedināšanas darbu.

No rīta acu malās var veidoties gredzeni. Tā ir kalcinēšanās un citas lietas, kas tiek likvidēti iznīcināšanās gaitā. Vienkārši nomazgājiet tos.

Lielākā daļa cilvēku, kas lieto šo līdzekli, ziņoja, ka viņu redze nākamajā rītā nedaudz uzlabojusies, un tā turpinās uzlaboties. Ja pēc eļļas lietošanas trīs naktis pēc kārtas neredzat redzes uzlabojumu, atmetat līdzekli. Lai gan tas nerada kaitējumu jūsu acīm, tas var nebūt piemērots jūsu veida acu problēmai.

Daži cilvēki ziņoja, ka viņu redze tiek atjaunota dažās nedēļās, dažos gadijumos pat 3 mēnešos. Tas viss ir atkarīgs no jūsu acu deģenerācijas pakāpes, jo tas visiem ir atšķirīgs.

Avots: 

COMMENTS

Leave a Comment