Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies šefpavārs Ivars Dzelvītis-Mulis, kas ikvienu viesi pārsteigs ar sezonālo dārzeņu buķeti. Šī ir lieliska iespēja ļauties neparastu garšu ceļojumam un izbaudīt kā itāļu, un franču virtuves klasisko ēdienu saderību papildina pašmāju dārzeņi.
Rudens ir ražas laiks un tāpēc veidojot rudens restorānu nedēļas ēdienkarti būtu grēks tajā neiekļaut bagātīgo dārzeņu sortimetu no pašmāju zemniekiem. Kartupeļi, bietes un burkāni ir lielisks pamatbāze ļoti gardu ēdienu radīšanā. Uzkodu piedāvājums noteikti iepriecinās visus, kam šoruden nav izdevies nokļūt līdz mežam seņot.
Coctail bar RŪM divu Rīgas Restorānu nedēļu garumā piedāvās burkānu, ingvera krēmzupa ar kūpinātu paprikas krēmu, lazdu riekstiem un kraukšķīgu kazas siera bumbiņu. Savukārt, itāļu uzkodu cienītāji varēs izvēlēties cāļu aknu pastēti ar plūmju džemu un pašu ceptu fokača maizi pēc autentiskas itāļu receptes. Coctail bar RŪM pastāvīgie viesi noteikti priecāsies, ka rudens restorānu nedēļās atkal būs iespēja pamatēdienā baudīt veģetāro, sātīgo biešu strūdeli ar uzputotu kazas siera krēmu, žāvētu plūmju, biešu biezeni un cukura etiķī novārītiem valriekstiem. Savukārt, gaļas mīļi būs sajūsmā par tradicionālo latviešu virtuves ēdienu mūsdienīgā izpildījumā. Šefpavārs Ivars Dzelvītis-Mulis ir sarūpējis arī 12 stundas lēni gatavotu teļa vaigu ar kartupeļu biezeni, ceptiem pastinakiem un sarkanvīna brūkleņu mērci.
Lieliskam vakara noslēgumam īpašs deserts no šefpavāra – tumšās šokolādes muss ar karamalizētu balto šokolādi un marinētiem ķiršiem. Coctail bar RŪm gaidīs ik vienu ciemo no 17. līdz 30.oktobra katru vakaru no plkts. 17.00.