Lieliski un garšīgi salāti, kas demonstrē rudens garšas.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
½ glāzes granātābolu sulas
1 ēdamkarote balzametiķa
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote medus
¼ glāze rapšu eļļas
⅛ tējkarote sāls
⅛ tējkarote maltu melno piparu
2 vidēji lieli āboli – sasmalcināti
1 iepakojums mazo spinātu
⅔ glāze granātābolu sēklu
⅓ glāze sukādes pekanriekstu
¼ tases drupināta fetas siera
Pirmais pagatavošanas solis:
Virtuves kombaina bļodiņā sajauciet granātābolu sulu, balzametiķi, sinepes un medu; samaisiet līdz maisījums apvienojas. Kamēr visas sastāvdaļas sajaucas kopā, tikmēr lēnām ielejiet rapšu eļļu caur pārtikas žāvētāju, līdz tā kļūst gluda. Pievienojiet sāli un piparus un nolieciet mērci malā.
Otrais pagatavošanas solis:
Lielā bļodā samaisiet ābolus, spinātus, granātābolu sēklas, pekanriekstus un fetas sieru. Uzlejiet mērci un samaisiet, līdz tā labi apvienojas.
Lasi vēl: Pārsteidzoša garša un aromāts; Mājas gatavots šķiņķis ar liellopa mēli
Šī salātu recepte ir lielisks savienojums rudens garšai, šos salātus var pasniegt uz svētku galda, uz pusdienu galda, uz ģimenes galda, ikviens būs sajūsmā par šo salātu garšu. Šie salāti ir sulīgi un ļoti bagātīgi.