Saderības numeroloģija. Noskaidro, kādas būs attiecības ar mīļoto cilvēku!

 

Saderības numeroloģija: 1 un 1

Jūs abi esat individualitātes un neesat pieraduši piekāpties. Abiem patīk neatkarība, un jūs abi esat gatavi par to cīnīties līdz galam. Visa enerģija tiek iztērēta tikai pūlēm parādīt sevi un apspiest otra personību. Kurš pirmais piekāpsies?

Saderības numeroloģija: 1 un 2

Tas, kura skaitlis ir 1, ilgojas pēc otra maiguma un izpratnes. Tam, kura skaitlis ir 2, vajadzīga uzņēmība, spars un otra atbalsts. Ja tas, kura cipars ir 1, necentīsies nomākt otru, ja atzīs viņa labās īpašības, abi var sasniegt harmoniju. Pretējā gadījumā tas, kura cipars ir 2, paliks zaudētājos.

Saderības numeroloģija: 1 un 3

Šajās attiecībās tas, kura skaitlis ir 1, uzmāc savu gribu tam, kura skaitlis ir 3. Pretī saņem atklātību un radošo impulsu. Jūs esat dinamisks un rosīgs pāris. Ja draudzība apvienosies ar mīlestību, nevis nomainīs to, ir iespējama īsta mīlestība.

Saderības numeroloģija: 1 un 4

Šie divi dzīvo dažādos ritmos. Tas, kura skaitlis ir 1, noskaņots aktīvi, kaujinieciski, ātri aizsvilstas. Tas, kura skaitlis ir 4, necieš ātru notikumu virzību, tā viņu satrauc. Jūsu attiecības labāk der lietišķai sadarbībai, nevis mīlestībai.

Saderības numeroloģija: 1 un 5

Jūs saista neprātīga mīlestība. Viss ir iespējams. Taču kaislība ir acumirklīga. Tas, kura skaitlis ir 1, uzvedas impulsīvi, otrs tiecas pēc brīvības. Tādas attiecības var novest pie attiecību izjukšanas. Un tad viss sabruks!

Saderības numeroloģija: 1 un 6

Tas, kura skaitlis ir 1, mīl brīvību un labprāt dalīsies liktenī ar tādu, kura skaitlis ir 6, kam patīk sagādāt prieku. Tas tik labi zina otra vēlēšanās! Viss varētu notikt lieliski un neatkārtojami. Tikai, protams, tajā gadījumā, ja pirmais nesāks otro izmantot kā nesaudzīgs patērētājs.

Saderības numeroloģija: 1 un 7

Jūsu raksturi viens otru papildina. Jūs nemeklējat dziļas jūtas, bet cenšaties būt viens otra tuvumā, saprātīgi sadalot atbildību savā starpā. Iespējams, ka jūsu attiecībās ir vairāk draudzības nekā mīlestības, taču tās var būt ilgstošas.

Saderības numeroloģija: 1 un 8

Ja katrs nojums netiektos izrādīt maigumu un mīlestību kaut kur citur, jūsu savienība varētu būt veiksmīga. Šīs attiecības tomēr vairāk piemērotas darījumiem, nevis mīlestībai.

 

1 un 9

Tas, kura skaitlis ir 1, ir brīvību mīlošs reālists, kam vajadzīgs ideālisms un oriģinālas idejas, ko spēj sniegt tas, kura skaitlis ir 9. Šajās attiecībās abi viens otru papildina, tajās savienojas gan garīgais, gan materiālais, draudzība un mīlestība lieliski sadzīvo.

 

2 un 2

Šie cilvēki radīti viens otram. Tomēr šīs attiecības pilnīgāk īstenojas draudzībā un cita veida sadarbībā nekā mīlestībā, kurā var būt nesaprašanās.

 

2 un 3

Tas, kura skaitlis ir 2, sniedz otram noturību, bet otrs, kura skaitlis ir 3, dod pretī iniciatīvu. Šajā pārī iespējams saglabāt saprātīgu līdzsvaru starp personisko laimi un atvērtību pret pasauli.

 

2 un 4

Tas, kura skaitlis ir 2, ļoti ilgojas pēc mīlestības, viņu nomierinās otra dziļās un padevīgās jūtas. Abi saprot, mīl un augstu vērtē viens otru. Taču – kurš spers pirmo soli?

2 un 5

Nav šaubu, ka starp cilvēkiem ar šādiem skaitļiem pastāvēs kāda pievilkšanās. Tas, kura skaitlis ir 2, nekad nejutīsies pilnīgi mierīgs, jo viņš ir visai atkarīgs, kur pretī tas, kura skaitlis ir 5, alkst pēc brīvības. Šīs attiecības apmierinātu tādu pāri, kam būtu pa prātam personiski sarežģījumi.

2 un 6

Šo abu skaitļu apvienojums liecina par mīlestību un harmoniju. Sācis kopīgu dzīvi, šis pāris nekad vairs nešķirsies. Tās ir stabilas un ilgas attiecības, kas pamatojas uz abpusēju maigumu un siltumu. Taču nevajadzētu aizmirst, ka laiku pa laikam derētu atvērt lodziņu uz ārpasauli.

2 un 7

Noteikti iepriekš jāzina, ka tas, kura skaitlis ir 7, nespēj viegli atklāt savas jūtas, bet tam, kura skaitlis ir 2, šāds pāris ir ļoti vajadzīgs. Var draudzēties pilnīgā vienprātībā, tomēr abi var sagādāt viens otram sāpes.

Lasi arī: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

2 un 8

Tas, kura skaitlis ir 8, vislabprātāk ņem visu savās rokās. Otrs, kura skaitlis ir 2, gluži pretēji – labprātāk gaida, lai rokās ņemtu viņu pašu. Tas ir lieliski. Šādai savienībai nekādu kavēkļu nav. Jebkurā situācijā tas, kura skaitlis ar 8, aizstāvēs otru, organizēs, izrādīs iniciatīvu… bet otram nāksies nodarboties ar visu pārējo.

2 un 9

Tā būtu divu pilnīgi atšķirīgu iztēļu un emocionālo plānu savienība. Tajā laikā, kamēr tas, kura skaitlis ir 2, pievērstos personiskajām attiecībām, otrs, kura skaitlis ir 9, vērstos uz ārpusi. Abi ir viegli aizvainojami un nemierīgi. Starp abiem iespējama draudzība, bet romantiska savienība starp šiem cilvēkiem nodibinās reti.

3 un 3

Ar ko draudzēsies, no tā daudz ko gūsi. Divi tādi cilvēki varētu ļoti labi saprasties. Kļūt labi draugi, bet jūtu jomā tiem pietrūktu noturības.

3 un 4

Šie abi nemaz nav līdzīgi viens otram. Jo labāk. Tas, kura skaitlis ir 3, darbojas neapvaldīti un izlēmīgi. Otrs, kura skaitlis ir 4, izturas piesardzīgi un līdzsvaroti. Ja tas, kura skaitlis ir 4, nesāks traucēt otra darbībām, nekļūdams pārāk paviršs jūtās, viss veidosies lieliski.

3 un 5

Šajās attiecībās gan nenāksies garlaikoties! Abi dzenas pēc izpriecām, atklājumiem un ceļo¬jumiem, pēc jauniem iespaidiem. Tiem vajadzētu augstu vērtēt savu saprašanos, jo abiem ir kopīgas gan intelektuālās, gan mīlestības, gan materiālās intereses.

3 un 6

Šī būtu visai izdevusies savienība. Laipnība, dāsnums un harmonija-viss savienojas mūžīgas mīlestības vārdā! Bravo!

3 un 7

Intelektuālajā ziņā šī savienība ir izdevusies. Taču ne mīlestībā, jo šajā jomā viss ir pavisam citādi. Tam, kura skaitlis ir 3, gribas izklaidēties, bet otrs, kura skaitlis ir 7, izturas noslēgti un jūt noslieci uz pārdomām. Ja tas, kura cipars ir 3, spēs iedvest savu dzīvesprieku otram, pēdējais izlīdīs no sava gliemežvāka. Ja ne, abu ceļi šķirsies.

3 un 8

Tas, kura skaitlis ir 8, cenšas pārvaldīt stāvokli, bet otrs necieš spiedienu. Ja abu nodarbošanās ir kopēja, viņiem ir iespēja labi saprasties un gūt panākumus, bet mīlestībā abiem trūkst maiguma. Galu galā… var sekot šķiršanās.

3 un 9

Laba saprašanās tuvībā. Kopēju plānu īstenošanā var rasties iespēja kopīgi iepazīt lielo pasauli. Tā ir siržu un prātu savienība.

4 un 4

Skaitlis 4 nozīmē noteiktību. Divi četrinieki – tā ir pilnīga nesatricināmība! Tādu savienību grūti papildināt ar kaut ko jaunu – vēlmēm, plāniem. Nepiekāpība var pārvērsties spītībā, padevība – īpašnieciskumā.

4 un 5

Lūk, tie gan ir dažādi cilvēki! Tas, kura skaitlis ir 4, nav īpašā sajūsmā par pārmaiņām, bet otram tās pat ļoti patīk! Lai rīkotos, pirmajam ilgi jāapdomā, apsverot visus par un pret, kas otrajam nepavisam nav raksturīgi. Iespējams, ka abpusēja nesaprašanās apgrūtinās šīs attiecības.

4 un 6

Šai savienībai var būt daudzas priekšrocības: visa pietiks, arī emociju, kontakts nodrošināts, harmonija tāpat. Laime līdz mūža beigām un daudz bērnu!

4 un 7

Šos cilvēkus apvieno viņu apvaldīšanās spēja. Nemeklējiet šajā savienībā vētrainas jūtas un neprātīgas kaislības. Tā drīzāk balstās uz saprašanos, izpratni un mieru.

4 un 8

Viņi viegli atradīs kopēju valodu, jo abi ilgojas pēc jūtu un materiālās pastāvības. Taču – kurš būs noteicējs? Un kurš ļaus sevi vest, pilnīgi uzticēdamies otram?

4 un 9

Šādi cilvēki bieži tuvinās. Tas, kura skaitlis ir 4, ir materiālists, kam disciplīna ir būtiskāka par visu, bet otrs – ideālists, sapņotājs, oriģinalitātes meklētājs. Tie vai nu paliks kopā vien¬mēr, vai drīz vien izšķirsies.

5 un 5

Šie abi ļoti drīz iepazīst un novērtē viens otru. Abiem ir iespējams dalīties vēlmēs, apmierināt kopīgo ceļotkāri, ilgas pēc pārmaiņām un brīvības. Brīvība – tas ir viņus vienojošais vārds. Un kāpēc tie paliek viens otram uzticīgi?

5 un 6

Tas, kura skaitlis ir 6, alkst pēc harmonijas itin visā. Tās būtu maigas, ilgstošas un mierīgas attiecības. Tas, kura cipars ir 5, ilgojas pēc jūtām, kas aizvien atjaunotos! Savienība būtu iespējama, ja tas, kura cipars ir 6, neciestu otra neuzticības dēļ, bet otrais nejustos viņam piesiets. Tādas attiecības nodibināt nav viegli!

5 un 7

Tas, kura skaitlis ir 5, ciena sabiedrību, bet otrs, kura skaitlis ir 7, izturas noslēgti. Abi ir oriģināli, neatkarīgi, un tieši tas abus vieno. Šīs attiecības sekmē kopīgās garīgās un darba intereses.

5 un 8

Šie abi pievelkas. Tas, kura skaitlis ir 8, ar savu valdonību un godkāri piesaista otru. Savukārt šo personu piesaista dzīvesprieks un tieksme pēc piedzīvojumiem, kas ir raksturīgi cilvēkam, kura skaitlis ir 5. Viņi lieliski saprot viens otru, abu starpā jūtama pievilkšanās. Taču pastāv arī iespēja sastrīdēties. Ne vienam, ne otram nepatīk nekāda atkarība, nedz ierobežojumi.

5 un 9

Uz priekšu – piepildīt savu sapni un cerības – ceļot, īstenot jaunus plānus! Nekas nav neiespējams! Bet – kurš nodarbosies ar dzīves praktisko pusi?

6 un 6

Abi zina, kas ir mīlestība, mājas un ģimene. Viņiem patīk daiļrade, mākslinieciski plāni. Taču neizlēmība, lieka jūtu izpausme un nopietnības trūkums var izraisīt nesaprašanos. Tādu cilvēku mīlestība veido tādu kā “noslēgtu apli”, viņiem raugoties vienam otrā. Jūtas var arī acumirklīgi uzliesmot, bet pēc tam nodzist.

6 un 7

Attiecības starp sirdi (6) un prātu (7). Rezultāti nav iepriekš aprēķināmi. Viņi lieliski saprot viens otru, ja gatavi piekāpties, vai ari saīgs, nespēdami pilnībā saprasties. Tas, kura skaitlis ir 6, ilgojas pēc otra sabiedrības. Turpretī tas, kura skaitlis ir 7, bieži ilgojas pēc vientulības.

6 un 8

“Jārūpējas par materiālo nodrošinājumu!” saka tas, kura skaitlis ir 8. “Jūtas ir galvenais!” saka otrs, kura skaitlis ir 6. Un abi kopā ķeras pie darba. Ja tas, kura cipars ir 8, aizmirst savu izrīkotāja lomu, bet otrs, kura skaitlis ir 6, nebeidz jūsmot par viņa morālo spēku, tad šī savienība būs mīlestības pilna. Pretējā gadījumā prakticisms ņems pārsvaru pār jūtām.

6 un 9

Tas, kura skaitlis ir 6, sapņo par ideālu mīlestību. Otrs, kura cipars ir 9, idealizē mīlestību. Taču gan vienā, gan otrā gadījumā vajadzīgi pierādījumi. Ja abi spēs sniegt viens otram pietiekami daudz mīlestības, tiks nodrošināta pilnīga fiziska un garīga saskaņa.

Lasi arī: Ko par tavu veiksmi mīlas lietās pasaka dvēseles skaitlis? Numerologa skatījums

7 un 7

Abi netiecas pēc sabiedrības un ilgojas pēc vientulības. Augstu vērtē un ciena viens otru, taču parasti tikai tad, ja attiecības ir draudzīgas, garīgas vai lietišķas. Vai šie cilvēki var veidot ciešu savienību? Tas ir jautājums. Atcerieties bēdīgo sakāmvārdu par diviem kaķiem, kuri vienā maisā nesatiek! Katrs pats sev pavēlnieks, un kaut ko sarunāt ir ļoti grūti. Gan vienam, gan otram derētu vairāk vaļsirdības.

7 un 8

Tas, kura skaitlis ir 7, pieķēries garīgumam, bet otrs, kura cipars ir 8, – materiālām vērtībām. Lieliskas darba attiecības, taču mīlestība gluži vai neiespējama, jo tas, kura skaitlis ir 8, vis-labprātāk izrīko, bet otrs grūti pacieš atkarību.

7 un 9

Gan vienam, gan otram garīgums ņem pārsvaru pār praktiskumu. Abiem būs labi kopā līdz brīdim, kad nāksies sastapties ar sadzīves grūtībām. Jo ne tas, kura skaitlis ir 9, ne tas, kura cipars ir 7, nav spējīgi risināt nopietnas problēmas. Viņus tuvina idejas, garīgas vajadzības, oriģināla dzīvesveida meklējumi. Taču… ak vai! Jūtu jomā tas, kura skaitlis ir 9, drīzāk būs ideālists…

8 un 8

Abiem raksturīga varaskāre un godkāre. Abi tiecas kaut ko iegūt un būt veiksmīgi… Viņi ir uzņēmīgi un sparīgi. Reizēm abi vairāk runājas par darīšanām nekā par mīlestību. Savienība ir iespējama, ja abi nesāks sacensties.

8 un 9

Šajā pāri tas, kura skaitlis ir 8, dod otram enerģiju, bet tas, kura cipars ir 9, – savas jaunās idejas un plašās iztēles iespējas. Darba attiecības starp šiem cilvēkiem ir ļoti veiksmīgas – tās ir auglīgas, taču mīlestībā abiem ir dažādi mērķi. Vai tiešām abstrakciju cienītājs spēj savienoties ar konkrētības piekritēju?

9 un 9

Abi darbojas vienā līmenī un saprot viens otru no pusvārda, ja ir draugi vai tuvinieki. Taču maigums un jutekliskums, kas piemīt vienam, parasti nepiemīt otram – viņi nespēj pilnībā savienoties.

Arī interesanti: Jūsu dzimšanas datuma pēdējos ciparos ir paslēptas jūsu rakstura iezīmes. Vai tas ir par jums? Ko slēpj jūsu dzimšanas datuma pēdējais cipars! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment