Saikne starp meditāciju un svara zudumu

Kad mēs domājam par svara zaudēšanas metodēm, meditācija, iespējams, nav pirmajā vietā. Tomēr meditācijai ir lielāka ietekme uz mūsu ķermeni, nekā mēs jebkad domājām.

Daudzi cilvēki iegūst svaru, kas ir emocionālu aizsprostojumu rezultāts. Turklāt daudzi cilvēki pārdzīvo trauksmes un stresa dēļ.

Tomēr īsa un relaksējoša meditācija katru dienu var novērst šādu pārēšanās procesu.

Turklāt meditācija palīdz arī izvadīt toksīnus. Tauki, ko esam uzkrājuši, būs pilni ar kaitīgiem toksīniem, ko mūsu organisms nezina kā novērst.

Šeit mēs aprakstām lielisko detoksikācijas meditācijas praksi, kas attīra mūsu ķermeni, kā arī palīdzēs mūsu imunitātei un vielmaiņai!

Detoksikācijas meditācijas skaidrojums

Pirmkārt, mums ir jāatrod piemērots un ērts stāvoklis. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, mums ir jāsēž uz krēsla, iztaisnojot mugurkaulu. Tad mums ir jānovieto kājas uz grīdas. Patiesībā tās mūs iezemē.

Tad mums ir jāizvērš plaukstas un jāatbrīvo rokas. Mums ir jāskatās tieši uz priekšu, nekoncentrējoties uz kaut ko konkrētu. Mūsu uzmanībai ir jābūt uz mūsu kājām.

Mums ir jāelpo dziļi un lēni un jākoncentrējas uz katru ķermeņa daļu. Mums vajadzētu pamanīt šīs daļas un pēc tam dot viņām laiku atpūsties. Šis process ir pazīstams kā mūsu pašu ķermeņa skenēšana.

Tad, kad mēs esam pabeiguši šo procesu, mums jāpaliek “tagadnē”. Mums ir jāatsakās no visām iespējamām domām. Kad parādās doma, mums vajadzētu tikai izzust. Mums nevajadzētu pievērsties šim jautājumam, bet vienkārši ļaut tām domām aizplūst. Mums vajadzētu baudīt “tagadni”.

Un mums vajadzētu palikt šajā brīdī tik ilgi, kamēr mēs tajā labi jūtamies. Kad mēs esam gatavi atgriezties, mums vajadzētu vienkārši skenēt mūsu ķermeni. Mums ir jāapzinās mūsu ķermenis. Kad mēs jūtamies gatavi, mēs varam atvērt acis.

Bet mēs nedrīkstam kustēties. Mums kādu laiku jāpaliek uz vietas. Tad mums ir jāapzinās mūsu istaba, kā arī nedaudz ieēst un padzerties ūdeni.

Ja mēs katru mēnesi praktizējam šo konkrēto meditāciju vienu mēnesi, mūsu ķermenis sāks detoksikāciju, un mēs zaudēsim svaru. Dziļa elpošana sniegs svaigu skābekli mūsu ķermenī un piepildīs ar to katru šūnu.

Tas arī palielinās mūsu garīgo aktivitāti kopā ar funkcionālajām sistēmām mūsu organismā.

avots: esotericblog

Leave a Comment