Horoskops 21. aprīlim – atbrīvojieties no bailēm, tās tikai aizkavē!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 21. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šī diena atstās savu zīmi uz Auna – jauni paziņas un sanāksmes netiek izslēgtas. Būs vērienīga vēlēšanās pēc varas un goda. Jums nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot personīgo varu, lai piesaistītu fanus vai ietekmētu jūsu labvēļus.

LASI ARĪ: Retrograda Jupiters 2019. gadā no 10.aprīļa līdz 11.augustam – iedvesmos garīgo izaugsmi un novedīs pie sevis atklāšanas ceļa!

Vērsis

Iespējams, ka visi jūsu nopelni tiks atzīti un novērtēti. Drošības labad nevajadzētu lēkt virs savas galvas, cenšoties uzkāpt uz panākumu augstāko soli, jo tad jums jārīkojas nepazīstamā vidē, kas nozīmē, ka pastāv risks, ka no kalna var nokrist.

Dvīņi

Dvīņi būs maz jutīgi pret ārējo skaistumu, šodien tos ir grūti pavest. Drīzāk viņi būs kaislīgi pret personu, kas būs piesardzīga. Mīlestībai būs liela nozīme jūsu dzīvē. Tāpēc paļaujieties uz to, pārvarot šķēršļus, panākot panākumus jebkurā darbībā, īpaši mākslā, literatūrā.

Vēzis

Šī diena neveicina tālsatiksmes braucienus. Vēžiem būs nepieciešama relaksējoša uzturēšanās dvēseles klusumā. Jūs varēsiet aptvert visu savu mīlestību un seksuālo dzīvi ar stingru slepenības segumu. Jums nevajadzētu slēpt savu izvēlēto no tuvākajiem cilvēkiem. Viņa attieksme pret jūsu vecākiem var būt izšķiroša jūsu attiecībām.

LASI ARĪ: Lūk, kāpēc tevi apskauž saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

 

Lauva

Lauvas prāts un spējas var neizpausties, jo visi procesi ir lēni. Lauvām šodien ir grūti atcerēties, bet viņas neaizmirsīs to, ko viņas atcerēsies. Varbūt vissvarīgākais izglītības rezultāts ir spēja piespiest sevi darīt to, kas jādara, neatkarīgi no tā, vai vēlaties to darīt. Šī ir pirmā mācība.

Jaunava

Šodien jums ir smagi jāstrādā, un dažreiz smagos sviedros, jo jums ir jānes ļoti daudz bagāžas. Pieņemot atbildīgus lēmumus, vispirms ir jākoncentrējas uz savu spēku un iespējām.

Svari

Svari, kuri nav pieraduši dejot pēc kāda cita melodijas, būs jāpieņem kāda cita spēles noteikumi. Tas var izraisīt stresu. Ja jūs varēsiet noliekt galvu citu priekšā un, atlokot jūsu piedurknes, jūs strādāsiet pie kopīga iemesla, jūs varēsiet dot sev daudz noderīgas pieredzes, kas palīdzēs jums nostiprināt savas pozīcijas.

LASI ARĪ: 7 lietas, no kurām jāsākas attiecībām

Skorpions

Zvaigznes aktivizē vieglu attieksmi pret dzīvi. Viņu iespaidā Skorpions var tikt novirzīti tādos jautājumos, kas ir ārpus viņu līdzekļiem. Neviens piedzīvojums zem spraigā saukļa: „Kur mūs nezaudēja!” Tā kā viņi pazūd un neatgriežas, un arī pakļausies reputācijai.

Strēlnieks

Nav izslēgts, ka Strēlnieks visu laiku garlaikosies, lai saglabātu sevi, viņi vēlas dzīvot “lielā mērogā”. Ierobežojiet savas spontānās vēlmes. Jums ir nepieciešams samierināties ar mazumu, būt saprātīgākam un nepārspīlēt.

Mežāzis

Šodien pastāv liels cilvēku izraisītu negadījumu risks. Liela atbildība var būt Mežāžu-vadītāju pleciem. Jums būs jākontrolē sava uzvedība, jābūt atbildīgiem par tiem, kas atrodas tuvu.

LASI ARĪ: 15 idejas ģimenes brīvdienām

Ūdensvīrs

Iespējams, slepenas romantiskas tikšanās – Ūdensvīrs var sniegties pēc aizliegtajiem augļiem. Par jūsu slepenajām sanāksmēm neviens nezinās. Nemēģiniet slēpt savas jūtas un attieksmi – vecāku vai laulības dusmu draudi pakļaujas jums.

Zivis

Dažām Zivīm šodien tiks piedāvāts jauns darbs vai reklāma. Viņi iepriekš sagaida atlīdzību. Nesteidzieties pārāk, citādi skaudība kļūs aktīvāka un sāks veidot intrigu.

avots: vedmochka

Leave a Comment